שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

אני שם עכשיו כי מחר אני כל היום לא פה בכלל.. פוג אל נאחל השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

איכ ../images/Emo6.gif.

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- איכסה. על מה לדעתך השיר מדבר?- אנאערף
. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אף פעם. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כן, הכל. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- המ, יש? אין? לא יודעת. רגש שהשיר מעורר בך- שום רגש. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
חצי עולם...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מכוער תחת על מה לדעתך השיר מדבר?- לא יודעת לא מבינה שפות אחרות רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הייתי מעלימה אותו במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא... רגש שהשיר מעורר בך- לא מעורר סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין!

nuna19

New member
שיר מהמם!!!!

למה אתן לא אוהבות אותו?! חבל... טוב אז ככה: השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-במקרה הזה זה קטע:בגירסה של מתוך בחירה הקטע שהשיר הופך למזרחי יותר ויש עוד.) בגירסה של בדיוק בזמן החצוצרות סוף הדרך (כן וגם מי שמלווה את השיר למקרה ששאלתם חחחחחחחחחח....) דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-אוהבת מאוד על מה לדעתך השיר מדבר?-לא יודעת עיראקית אבל זה לא משנה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- במידה ש! ולאני לא יודעת אם יש קליפ רגש שהשיר מעורר בך-נוסטלגיה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לא שידוע לי...

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- פוג אל נאחל?
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- המילים אני לא ממש יודע אז אין מה להתייחס.. לחן מעולה, עיבוד מדהים, מאוד מאוד אוהב את השיר! על מה לדעתך השיר מדבר?- לא יודע רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש קליפ עם קטעים מסוף העולם שמאלה.. ברור שאני אוהב את הקליפ.. יש דודו.. יש לירז.. חבל שאין הדורבנים
רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה