שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

אני שם עכשיו כי מחר אני כל היום לא נמצא פה.. מגדלור השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

i love עדי

New member
הפעם אני עונה ! ../images/Emo13.gif

מגדלור השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "קרן אור אחות קטנה" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מהמם! על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהי שהולכת אחרי החבר שלה בדרך שלא טוב לה ופוגעת בעצמה וזו שמספרת את השיר רוצה לעזור לה. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני קצת מדוכאת אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אמממ אני לא יודעת אם יש קליפ ולא ראיתי אותו רגש שהשיר מעורר בך- עצב סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לפני עוד מעט שנתיים אחות של ידיד שלי התאבדה וזה מזכיר לי את הסיפור שלה קצת.

pusher

New member
מגדלורררר../images/Emo99.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-אם היתי יכולה להיות לך מגדלור באפלההה דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מדהימים על מה לדעתך השיר מדבר?- נראלי על הבת שלה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-תמיד שזה משודר בטלויזיה
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-חח מאוד רגש שהשיר מעורר בך-לא ניתן לפרט
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כלום

../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "שומעים שזה כואב לך בצחוק המתגלגל..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?- עליה (מיקה), בעבר, לא? ככה שמעתי. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש, הוא סתם קליפ כזה
. חמוד.

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אמא מחכה לך עומדת בחלון, פעם את היית בעיניה החלום, היום כבר לא נשאר לה כוח" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מהמם מהמם מדהים
על מה לדעתך השיר מדבר?- על מישהי שצריכה עזרה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד כשבא לי לשמוע מיקה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- כן, הקליפ מאגניב.. אני אהבתי רגש שהשיר מעורר בך- מהשיר הזה התחלתי לאהוב את מיקה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין ממש

למעלה