שיר השבוע:

RTur

New member
שיר השבוע:

יותר ברור השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
:):):)

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- שקט אל תעזוב תעיר בי את הילד ילד חזור דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר יפה כמו מי ששר אותו על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי למשל... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ! רגש שהשיר מעורר בך- או אה... הרבה רגשות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- עזבו זה ארוך ואם כבר הידעתם שלשיר אני רץ יש 3 קליפים!?

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- שקט אל תעצור, תעיר בי את הילד דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- נחמד, בהופעה הוא יותר שווה! על מה לדעתך השיר מדבר?- על.. לא יודע רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בהופעות של דודו בעיקר אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כן, להקליט את הגרסה המחודשת של ההופעות.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא ידוע לי על קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה