שיר השבוע:

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע:

נעים השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
לולולולולוול

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אין דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מכוער על מה לדעתך השיר מדבר?-לא יודעת רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אף פעם אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-מוחקת אותו במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין וטוב שכך רגש שהשיר מעורר בך-גועל סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין שיר מכוער!

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "דרך חלום הסתבכתי והנה ערב ולא פתרתי כלום" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אני מאוד אוהב.. אחד האהובים עליי מ"לולה" על מה לדעתך השיר מדבר?- על זה שהוא בסתלבט ולא עושה כלום.. וכיף לו רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כרגע תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ה-שיר השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "דרך חלון הסתכלתים וגם השמש כבר לא עשתה לי כלום, פתחתי דלתות וסגרתי - מה זה אומר? מה זה אומר עלי?" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- וואו, וואו, וואו ושוב וואו
! על מה לדעתך השיר מדבר?- אנאערף. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין. רגש שהשיר מעורר בך- הכל
. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- המ, לאדעת.

למעלה