שיר השבוע!

RTur

New member
שיר השבוע!

פוצי השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"שירים עצובים שירים שמחים-זה לא משנה העיקר שכותבים" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-אני מתה עליו אבל עוד לא הצלחתי להבין אם פוצי הוא בן או בת... על מה לדעתך השיר מדבר?-על תרבות כוכב נולד והאינסטנט. (ותודה למי שהאיר את עיניי בנוגע לשיר והוא עוד טוען שהוא גרוע בלנתח שירים... חחחחחחחחחחחחח....) רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין מיוחד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש קליפ? לא שאני יודעת... רגש שהשיר מעורר בך-groove סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לא שידוע לי...

RTur

New member
חחחחחח נראה לך שאני ניתחתי את זה?

הייתה על זה כתבה

שלי פאר

New member
זה לא משנה העיקר שכותבים

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- פוצי היא יפה פוצי היא זונה דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אחד החזקים שלו! על מה לדעתך השיר מדבר?- על פוצי, בחור ממוסחר (סטייל גייים בויז הייתי אומרת) רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא הוא מושלם כמו שהוא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין וחבל רגש שהשיר מעורר בך- צחוקים ופוזה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- חחח פוצי מכיר זונה!?

...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "פוצי, היא יפה. פוצי, היא זונה..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
מושלם. על מה לדעתך השיר מדבר?- על פוצי. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין. רגש שהשיר מעורר בך- עושה חשק לרקוד או משהו כזה
, משהו הזוי. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- שום סיפור.

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "תעשה פרצוף עצוב שנוכל לחייך ונעשה הרבה כסף" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?- ידוע כבר רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בזמן האחרון הרבה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
איזה מזל שיש לדודו אותי

היחידה שיש לה סיפורים קשורים בשירים שלו כפיים

Or f

New member
פוצי

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "פוצי תשתולל פוצי תתגלגל שיחות עם פסיכולוג יעשו את זה סובל טיול עם הכלב וצילום בעיותון יעשו את זה להרבה כסף" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חזק ביותר ללא ספק על מה לדעתך השיר מדבר?- מסחור רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אחרי שיר מעפן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-הייתי עושה לזה גרסת הופעה טובה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- //// רגש שהשיר מעורר בך- התחברות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- \\\\

למעלה