שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

כי ככה זה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
טוטוטטוטוטוט

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כל הפזמון! דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- עליי! עליי! עליי! על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי! רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- שהוא מתחיל לאפיין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא... אבל הייתי מקדישה אותו לעצמי במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא אבל אם יהיה אז שיקח אותי! רגש שהשיר מעורר בך- או-הא..גן של ליצנים סיפור אישי שלך שקשור בשיר- ארוך...

nuna19

New member
שיר יפה!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"לא היה בי כוח לקבל אותך לסלוח." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-אני מתה עליו. על מה לדעתך השיר מדבר?-על חזרה של אהובה שהאהוב לא מסוגל לראות שוב. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כשאני עצבנית... רוק עושה לי טוב. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש? רגש שהשיר מעורר בך-אוהבת וזהו. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אז איפה את, נתתי לך ללכת, טיפש" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- לחן מעולה, מילים לא הכי טובות שדודו יכל להוציא.. על מה לדעתך השיר מדבר?- מעין המשך ל"שכחתי לאהוב" רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני שומע דודו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- להעשיר קצת ת'מילים במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אז זהו, אתר 24 טוען שיש קליפ אבל אף פעם לא ראיתי אותו אז אני לא יודע רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "לא היה בי כוח לקבל אותך, לסלוח.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- איף, אני לא זוכרת! רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה