שיר השבוע!

RTur

New member
שיר השבוע!

שכחתי לאהוב השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
שלי!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"נותן לך להיכנס כמו לאורח". דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר מעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?-על מישהו שבגלל שהאהובה שלו עזבה אותו הוא לא זוכר מה זאת אהבה. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-בפסיכו שמעתי את השיר כשהייתי ממש מעוצבנת... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש והוא מתאים לשיר אבל אני לא אוהבת אותו. רגש שהשיר מעורר בך-חמלה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין לי.

שלי פאר

New member
:)

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הפזמון דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- עליי! עליי! עליי! אחלה שיר על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי כמובן ): רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא! רגש שהשיר מעורר בך- או-הא...הרבה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- עזבו זה ארוך

../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אם רק תצליחי שיפסיק לכאוב.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר נחמד לגמרי, לא נופלת ממנו. על מה לדעתך השיר מדבר?- מממ על זה שהוא שכח לאהוב >< רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין. מתי ששומעים את הדיסק. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש. אחלה קליפ! רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה