שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

שוב הדיסקו כאן השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
ראשונה!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"גיטרה שעושה וכינורות בטעם,מחלקת נשיפה ובס עם סאונד של פעם." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מקפיץ ומהנה! על מה לדעתך השיר מדבר?-על מסיבת דיסקו רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-מתי שמתחשק! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-יש לו קליפ. אולי הקליפ הכי ארוך והכי מצחיק שנוצר פה! רגש שהשיר מעורר בך-שמחה! סיפור אישי שלך שקשור בשיר-הייתי עם דודים שלי פעם באוטו (השיר רק התחיל להיות ברדיו...) ואני זוכרת עד היום כמה שדודה שלי התרגזה על השיר:"מה זה?! טוב שבאת טוב שבאת..." והיום היא די אוהבת אותם... חחחחחחחחחחחחח...

blond man

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- למרות שאני אוהב את כל השיר אני חושב שאני אבחר ב-"טוב שבאת!" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר כייפי וקיצבי שתמיד תמיד עושה לי טוב. על מה לדעתך השיר מדבר?- דיסקוטק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בעיקר בהופעות שלהם. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- ממש לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- מאוד, קליפ יפה, מצחיק ומאוד מושקע. רגש שהשיר מעורר בך- שמחה. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לפני שלוש שנים הייתי בהופעה של הדורבנים ביום ירושלים (יצאתי עם תנועת הנוער שלי) ולא הכרתי אותם אבל כשהם שרו את "שוב הדיסקו כאן" זיהיתי את השיר ומאוד אהבתי אותו ומאז אני מעריץ אותם.

../images/Emo20.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "גיטרה שעושה/ וכינורות בטעם/ מחלקת נשיפה/ ובס עם סאונד של פעם" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- דווקא מהשירים שאני קצת פחות מתלהבת מהם, אבל כיפי ורקיד בהחלט. מה שאני פחות אוהבת בו זה פשוט שבגלל שהוא יצא לרדיו ובכל מקום והוא מאוד קליל אז לפעמים מחשיבים את הדורבנים כלהקה קצת שטחית יותר ולא הכי רצינית. על מה לדעתך השיר מדבר?- שובו של הדיסקו, כמובן! רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאפשר לרקוד לצליליו. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום, פשוט בגרסאת הופעות הם יותר מדגישים את הגיטרה והבס בבית המגניב וזה יותר יפה לדעתי מאשר בשיר המוקלט. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- בטח! קליפ ענק. אני זוכרת את התקופה שהיו טוחנים אותו בכל מקום. קליפ ממש יפה ומושקע ולא נראה לי שאפשר לחשוב על משהו טוב יותר לעשות בו. רגש שהשיר מעורר בך- לרקוד! סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כשהתחילה ההתלהבות שלי כלפיהם אז כל פעם שהשיר נוגן איפשהו היו מתקשרים אליי 5 אנשים שונים ואומרים לי לפתוח טלוויזיה/רדיו.

למעלה