שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

אבוא אלייך השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ואת קבלי אותי כואב, הזכירי לי איך כשאני אוהב" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מקסים על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

כ פ ית

New member
זאת שלי אין לי כוח להחליף כינוי זה

אחד הכרטיסים של אמא שלי השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "ואת קבלי אותי כואב, הזכירי לי איך כשאני אוהב" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- כמו הרוב.. מווווווווווושלם! על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי, לא!? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל הזמן כזה!? אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- נכון לעכשיו?! או-הא סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כנ"ל

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"אבוא אלייך בשירים,ברגעים הכי פשוטים שלי. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מקסים! על מה לדעתך השיר מדבר?-על אדם שצריך שיאהבו אותו כמו שהוא. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין מיוחד... אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-לא וחבל שכך. רגש שהשיר מעורר בך-הזדהות והתרגשות (בגלל רונית רולנד שאני אוהבת מאוד!) סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

Or f

New member
שיר השבוע..

אבוא אלייך השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- " קבלי אותי כואב הזכירי לי איך שאני אוהב.. " דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אמיתי על מה לדעתך השיר מדבר?- זה לא בשורה.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בהליכה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הוא מביע את עצמו טוב.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- ******** רגש שהשיר מעורר בך- הבנה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

למעלה