שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

לא בא לי לשמוע השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

עוננננההה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הופיעה מתוך חלמותיו הוא החזירה לו את הכנפיים ו... הוא שב לשיר רק בשבילה דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים אחד השירים שהכי פירסם אותו ועשה רק טוב ללהקה על מה לדעתך השיר מדבר?- על החוסר הצלחה בזימרה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני מדוכאתת אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא מושלם ככה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין כאילו יש הופעה של זה ב24 כזה... מאעפן רגש שהשיר מעורר בך-עצב סיפור אישי שלך שקשור בשיר- מזכיר לי את החבר שלי לשעבר הוא ממש אהב אותו והיינו שומעים אותו מליון ביחד

The BullsEye

New member
פעם ראשונה שאני עונה על הטור הזה...

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בין הכסאות בשדה הקרב, הופיעה מתוך חלומותיו." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מרומם...הוא נבנה מאוד יפה ומגיע לשיא בפזמון האחרון...תענוג! על מה לדעתך השיר מדבר?- אומן מתוסכל שמנסה להצליח. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אין כזה...זה מהשירים שלהם שתמיד כיף סתם ככה לשמוע ברדיו והוא לא נמאס. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הדורבנים עושים לו כל כך הרבה שינויים מפעם לפעם שאין שום דבר שאני יכול לחשוב עליו. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין. רגש שהשיר מעורר בך- אופטמיות. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לא נראה לי שיש אחד כזה.

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- וואי כל כך קשה לי לבחור שורה אחת.. כל השיר פשוט מדהים.. אני אלך על "בין הכסאות בשדה הקרב, הופיעה מתוך חלומותיו, היא החזירה לו את הכנפיים והוא שב לשיר רק בשבילה" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-
על מה לדעתך השיר מדבר?- על הקשיים בתעשיית המוסיקה
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בהופעות וכשאני שומע את "קובי".. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- אממ רק משהו בקשר להופעות.. בסיבוב של "קובי" הם היו עושים בסוף השיר קטע כזה עם המון קולות ואז שמצטרפים גם הכלים.. חבל שהורידו אותו זה היה מדהים במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין ממש קליפ.. יש רק ת'ביצוע החי מתוך "הבמה המרכזית" רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"אבל הוא המשיך לשיר רק בשבילה" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר ענק! על מה לדעתך השיר מדבר?-על כל חברות התקליטים שלא רצו את הדורבנים... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-בכל זמן! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אני מכירה את הקליפ שעשו בזמנו למופע של סטיב וששינו בסוף קצת את המילים רגש שהשיר מעורר בך-אהבה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

blond man

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- יש שניים: "שיכורים צחקו צעקו להוריד אותו מיד מהבמה..." ו-"בין הכיסאות בשדה הקרב..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- ג-א-ו-נ-י ! על מה לדעתך השיר מדבר?- אומן בתחילת דרכו. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כל פעם שאני מקשיב ל"קובי" וברדיו. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא, ממש ממש לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין וחבל. הרבה אנשים שלא יודעים מי אלה הדורבנים מכירים את השיר הזה ואוהבים אותו ונראה לי שחבל שלא עשו לזה קליפ... רגש שהשיר מעורר בך- משהו בין עצבות לשמחה... P: סיפור אישי שלך שקשור בשיר- "לא בא לי לשמוע" היה השיר הראשון שגרם לי לאהוב אותם באמת. והוא דיי הסיבה שקניתי את "קובי" ואחר כך גם את "לוי. חוץ מזה הוא השיר הראשון שלמדתי לנגן על גיטרה...

../images/Emo9.gif

תראו כמה אנשים ענו בינתיים! כיף לראות שגדלנו קצת.
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בין הכיסאות בשדה הקרב......" [כל החלק הזה.] דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אוהבת מאוד מאוד מאוד. על מה לדעתך השיר מדבר?- אני חושבת שדיי בפירוש בחששותיו של כל אומן או יוצר שרוצה להציג את יצירותיו. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשיורד גשם. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- הרבה אנשים חושבים שזה שיר אהבה לבחורה שבקהל, לדעתי זה לא בדיוק אלא הכוונה היא שהישועה הזאת הייתה ממנה כמאזינה ולאו דווקא כאישה.. אבל אם זה היה גבר זה היה נשמע קצת הומואי שזה לא כוונת המשורר לדעתי כך שאי אפשר ממש לשנות בכל מקרה. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ, וחבל. רגש שהשיר מעורר בך- קצת עצוב. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כשהייתי צעירה ונמרצת [חה] הייתי מביאה תמיד מלא מלא זיקוקים לשיר הזה ומחלקת לקהל. וואו כמה מזמן שזה היה!

למעלה