שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

בחור ידוע בשכונה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

RTur

New member
עונה:

וואי כמה זמן לא שמעתי אותו... השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "הוא בליין רומנטי, גרוטאה. מי יתן לו יד, יגיש לו קצת עזרה". קטע אהוב: המעבר הזה שמזכיר באופן חשוד את I Just Called To Say I Love You של סטיווי וונדר
דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מאגניב.. אני אוהב על מה לדעתך השיר מדבר?- ערס צעצוע רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני שומע את "קובי" אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

AmiTutiT14

New member
עונה../images/Emo80.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "יש לו סוד חסוי, אברו הקט מעט רפוי". כי זה מצחיק. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר מצחיק, מן הסתם שלא אמור להיות רציני. כמו "בליינד קאובוי". על מה לדעתך השיר מדבר?- על בן לאדן. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- רגעים אינטימיים במיוחד. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין לו קליפ. רגש שהשיר מעורר בך- צחוק. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- לשמחתי לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה... בחירה מעולה לשיר

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- אך בסוף זה רק כיסוי יש לו סוד חסוי איברו הקט מעת רפוי דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מגניב לאלללה על מה לדעתך השיר מדבר?-פוזה חח? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשזה בפלייליסט ומיפיע כזה בלי כוונה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- מ ו ש ל ם במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין :( רגש שהשיר מעורר בך- מזכיר לי את כל האפסים עם הבולבול הקטן והפוזה הגדולה סיפור אישי שלך שקשור בשיר- הייתי לפני שבוע בסנט ובדיוק באתי לצאת והתחילו לנגן תשיר ופשוט עמדתי מול היציאה ושרתי לעצמי יחחח

nuna19

New member
עונה!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"מי יכול על התותח של השכונה?" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מעולה! על מה לדעתך השיר מדבר?-על בחור ערס שלא באשמתו חחחחחחח... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-אין אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-את השורה האחרונה בסוף הבית השני... אני לא יכולה לשיר אותה! חחחחחחחחחחח... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-לא וחבל שכך רגש שהשיר מעורר בך-חיוך. סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

ההההוואא בחור ידוע בשכונה!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הפזמון האחרון. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- דווקא פחות אוהבת, אבל מבדר כזה. על מה לדעתך השיר מדבר?- על בחור שכל השכונה מכירה, אלא מה. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- יחד עם כל הדיסק. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ. רגש שהשיר מעורר בך- לצחוק.
סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין.

למעלה