שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

קרנבל
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"ושם בלב של ים כשנהיה לבד אומר לך אני אוהב אותך!" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מושלם!!!! על מה לדעתך השיר מדבר?-סיפור אהבה שלא התממש... רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-מתי שמתחשק! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא לא לא!!!! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-לא וחבל שכך! רגש שהשיר מעורר בך-אהבה!!! סיפור אישי שלך שקשור בשיר-(זה לא אישי אבל זה מצחיק...) כשאיתי שר הוא מסתכל רוב הזמן על הקהל. בקרנבל בקטע של "אני אוהב אותך" הוא לא הסתכל מעולם על הקהל אלא על זיגו! חחחחחחחחחחחחחחח...

xenadream

New member
גמאני.

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "אולי נזכרת, אולי נסעת א-הה...לקרנבל" :] וגם "אמזוג לך כוסית של יין זך....או קפה שחור" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מקסים כמו שרק הדורבנים יודעים. על מה לדעתך השיר מדבר?- אממ, אחת שברחה לו, נו. טיפשע [היא]. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- האמת שמלא זמן לא שמעתי אותו. בכל מצב הוא אחלה. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- נופ. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין לו >: רגש שהשיר מעורר בך- חמלה? :p סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אע..האקס-אקס-אקס שלי חיבב אותו Oo יא >>

אחד השירים האהובים עליי!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- לא יכולה לבחור! הממ אבל הבית השני. דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים, הדורבנים במיטבם לדעתי. על מה לדעתך השיר מדבר?- הפינטוז הזה שיש בלהגשים רגשות כלפי מישהו, וההתנתקות מהמציאות שזה לפעמים גורם. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשאני מציירת. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין, אבל אני חייבת לומר שאם יש שיר שתמיד שאני שומעת אני יכולה לדמיין את הקליפ שלו בראש אז זה זה. רגש שהשיר מעורר בך- קיטש מעורב במלנכוליה ונוסטלגיה. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין ממש, חוץ מזה שזה שיר שידיד שלי תמיד אוהב לנגן לי שאני אשיר לו אותו.

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בואי ניקח סירה מהנמל, נפליג לקפריסין עוד הלילה.." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מדהים. אחד השירים האהובים עליי ביותר של הדורבנים על מה לדעתך השיר מדבר?- אהבה.. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- תמיד אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא, אסור במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

למעלה