שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

יצאנו לרקוד השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
"ערב טוב! לי קוראים אייל..."

"מה קורה איתכם? יופי עעעשששר!!!" השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"יש לך את כל העולם!" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מהמם!!!! על מה לדעתך השיר מדבר?-מסיבת ריקודים. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-בכל זמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-לא לא לא!!! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין רגש שהשיר מעורר בך-שמחה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-משהו שאורי חזקיה אמר פעם בפספוסים על כלה שנוחתת על בעלה:"אין לך את כל האולם"! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

RTur

New member
"השיר הבא, זה שיר שגיא כתב, אבל

זה איתי ישיר, גיא זה אח שלי, ואני אח שלו, וגם ההורים שלנו אחים, ועכשיו, בספירה שלי, ONE TWO, THREE FOUR.."
השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בדרך לשם לנו לא אכפת מהעולם, מה שמתחשק עושים לפני כולם - כמה מושלם, כיף לי להיות איתך סתם" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מאגניב, שולט על מה לדעתך השיר מדבר?- אהבה במועדון ריקודים חח רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בהופעות אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- את הקטע פתיחה של אייל מההופעות חח במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין קליפ רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כשהם רק פרצו והשיר הזה יצא לרדיו לא ממש יצא לי לשמוע ודיברתי עם מישהו והוא השמיע לי כל מיני שירים וגם "יצאנו לרקוד" היה ביניהם ואמרתי לו "מה אתה משמיע לי שירים משנות ה-70? תשמיע לי משהו חדש!" ואז הוא אמר "אבל זה חדש.."
מיותר לציין שכמה חודשים אחרי זה כבר קניתי ת'דיסק

יאא!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "בתוך העשן מתפתך משהו לא מובן......." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר ענק!! מהקופצניים המעולים שלהם, אי אפשר להישאר אליו אדידים. על מה לדעתך השיר מדבר?- מדבר בפני עצמו, לא? :) רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- הופעות! אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- כלום. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש קליפ מההופעה באמפי וואהל לפני 5 שנים בערך אם אני לא טועה. רגש שהשיר מעורר בך- רגש רקיד. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין במיוחד.

למעלה