שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

אני גיטרה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
מי גירטה?!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מעפן (בימים שדודו היה מכוער) על מה לדעתך השיר מדבר?- על הגיטרה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא הייתי מרשה לו כל כך לשיר אותו במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- לא רגש שהשיר מעורר בך- איכס דוד יא מכוער אתה שם סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

nuna19

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר-"מה שנוגע לבנות יש הסכמים יש הבנות ואין לי טענות גם לא היו לי..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-מהמם! על מה לדעתך השיר מדבר?-על החיים של אדם במטאפורה של מוסיקה רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-בכל זמן אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-חס ושלום! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-חחחחחחחחחחחחח... לשיר הזה גם לא ממש יתאים קליפ רגש שהשיר מעורר בך-אהבה סיפור אישי שלך שקשור בשיר-אין

למעלה