שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שיר השבוע!

שבוע הבא עוברים ל"לוי"!
אחלה בחלה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

AmiTutiT14

New member
../images/Emo13.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- כשהם צועקים אחרי כמה דקות "נו מה קורה?!" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- חביב אבל רק חביב. על מה לדעתך השיר מדבר?- אנשים נורא אופטימיים?
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אני לא. רק כשאני שומעת את קובי. מעבר לזה אני לא שומעת תשיר הזה כי הוא לא כזה מדהים בעיניי. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא משנים שירים. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין לו.. רגש שהשיר מעורר בך- הוא לא. סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין לי:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני עונה

אחלה בחלה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- הפזמון ניראה לי דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אממממ נחמד ביותר..... לא יותר מידי אהוב עלייי על מה לדעתך השיר מדבר?- סטלה חחח יש עוד מלבדה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- עניתי בשורה למעלה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לווווווווווווווו אני לא מתערבת ביצירות חחח מה אכפת לי במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- יש משהו מוזר על זה עם מה קשור לו? רגש שהשיר מעורר בך- רגש לבמבה... סיפור אישי שלך שקשור בשיר- חחחח אני יודעת אם יש פה מלשנים?!?!?1 אני לא עונה תיזהרו מהחזירים!!!!

עדנונית

New member
אני ../images/Emo9.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "והכל יופי טופי אחלה בחלה" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- מגנייייייייייב ..אוהבת אותו מאוד! על מה לדעתך השיר מדבר?-שבסופו של דבר הכל יהיה טוב רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-הממ אני לפעמים מזמזמת אותו כשנגיד יש בעיה אז אני אומרת לחברים שלי והכל יופי טוב אחלה בחלה אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-הוא מהמם כמו שהוא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-אין קליפ וחבל רגש שהשיר מעורר בך-שיגעון סיפור אישי שלך שקשור בשיר-חחח כלום...חוץ מזה שלפעמיים שאולים אותי מה המצב אני אומרת "יופי טופי אחלה בחלה"

למעלה