שיר השנה 2002

שיר השנה 2002

אנשים הרגע הגדול הגיע, בכל שנה אתם שומעים איזה שיר ואתם מיד יודעים שזה ה-שיר, כולם יכירו אותו, התחנות יטחנו אותו ובדצמבר בחורף הקריר הוא יוכתר כשיר השנה. מה הפואנטה ? שהשיר של השנה ממש עכשיו מתחיל להתנגן : אני מדבר על החדש של A-HA - שנקרא בגאוניות : Forever Not Yours, שנתיים אחרי Summer Moved On הם מביאים אותה בעוד שיר מדהים עם קליפ מצמרר ולסיכום - תזכרו איפה שמעתם עליו קודם.

Esmena

New member
לא סתם יפה, גם הפתיחה שלו דומה

לחלוטין (טוב,לא לחלוטין) למונסון של ברי סחרוף שלנו. אבל רק הצלילים הממש ראשוניים. ואגב סקנדינבים עם קליפים של ממש- ביורק,1:30 , VH1.גרייטסט היטס. וכל מילה נוספת נשחקה בידי מועצת גבינות העיזים הצרפתיות לזמביה.

Esmena

New member
יודעת שזה לא לפורום אבל...

בן 23, חמוד ושנון בטירוף , גר באיזור השרון,אוהב אופרות סבוןMTV וקיילי מינוג. אביעד?!?!? (בטח תרד עליי חודשים"איזו ילדה מפ´גרת אחת..."בעצם לא,אני לא חשובה מספיק...) הריני משתחווה בפניך, ורוצה להודיע לכולם,שאישיות גדולה וכישרונית שרויה איתנו באותו פורום ממש. הבא נשיל נעלינו מעל רגלינו (תרד עליי חופשי).

הממ... ../images/Emo62.gif

לא ידעתי שאביעד מקבל את המשכורת מ"יס". משה נוסבאום

alonbb

New member
ככה..השיר לא מדהים כל כך

הוא לא יזכה לשיר השנה ולא יהיה קרוב תאמינו לי...הוא לא מקבל תאוצה והקליפ שלו לא מצמרר בכלל עלוב. למרות שהיו להם כמה להיטים טיפשיים שהיה קל להתרגל אליהם

למעלה