שיר התנתקות

שיר התנתקות

כל מי שאוחז בדעה על המהלך ישמח לשמוע את השיר הבא. www.freewebs.com/itai-kaufman תהנו

דילברט

New member
פשוט מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

z dead

New member
בן כמה אתה בחייאת?

"אל תריעו לממשלתו של השטן"? אידיוט...

z dead

New member
לך תדע עם הפשיסטים המשיחיים האלה

מה שפעם נראה כאירוניה הופך למציאות. ואני לא אידיוט! רק דביל ברמות...

TheOrion

New member
שוב אנחנו מסכימים ../images/Emo2.gif.

סתם סתם, רק רציתי להיראות מופתע
. נמנמ, מפתיע אותי לראות את שנינו מסכימים על משהו אחרי הויכוחים בפורום הפועל P:.

יערה88

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif סקר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בעד לעשות סקר - מי שחושב שהשיר הוא פרודיה הפוך על הפוך על המתנחלים - שיצביע
מי שחושב שהבחור פנאט ימני קיצוני, ושהוא נגד ההתנתקות - שיצביע
הסקר הוא לא האם אתם בעד או נגד! אלא מה נראה לכם שהשיר....

זה לא ברור??

ברור שהוא מסתלבט על מתיישבים. אין פה ויכוח בכלל. האמינו לי, שעם תקשורת כמו שקיימת היום, אין עוד אנשים בעלי אוזן רגישה לדברים מעין אלה-יותר ממני. חוצמיזה, ברור גם שהוא הוסיף את הקטע של האמריקאי עם המבטא, שזה מוסיף מעין נופך כזה של אמריקאי סהרורי שלא מעניין'תו כלום. תן לו m-16, והוא יורה חביבי!! אלה אנשי ההתיישבות, הא?.... שיר נחמד, אבל רק מבחינה מוזיקלית! כל השאר ממש מגעיל. כ"כ לא אמיתי. יום יבוא ונחזור כולנו להעריך התיישבות, מבלי כל הנסיונות הציניים המטופשים האלה להקטין את הערך והאידאל שמתוכם ניגשים אנשי ההתיישבות למלאכה. יום יבוא, נביט לאחור, ונהיה המומים מהמצב שאליו הגענו. יום יום, כדור בראש-לעצמנו! כמה חבל. יום יבוא...

למעלה