שיר ורעות.

דוVשה

New member
שיר ורעות.

נפלה עטרת ראשי. אני חייבת להודות שברגע שראיתי בפרסומות שיש דואט עם מוש
הייתי חייבת לראות כוכב נולד ואני רוצה להגיד שמרינה נתנה הופעה נהדרת. כן כן, אני אמרתי, מרינה ונהדרת.

דוVשה

New member
סופכלסופ הבנתי גם מה מעודה עושה בגמר,

כי חוץ מהמראה החיצוני ההורס שלו [תימנים זה עם שולט, אין מה לעשות] ממש לא הבנתי למה הוא שם.

מלאכי שמיים חובטים בראשם באומרם:

"כמה זמן לקח לדובשה הזו להגיע למסקנה המתבקשת!"

דוVשה

New member
לא להסחף,

רק בשיר הזה, ובעיקר כי היה שם את מוש. ואם מישהו כמו מוש נותן קונטרה, אז אין הרבה איפה לטעות. מעבר לזה היא ממש לא.

דוVשה

New member
שיחבטו עוד יותר חזק,

כי אנוכי לא מבינה איך דורון רוקח [שאם היה מוציא דיסק עכשיו הייתי מדלגת בדילוגי רינה ודיצה לקנות] לא נמצא בגמר.

noosh

New member
So if you jump, you best jump far

מה, צריך להקפיץ פה דברים
וגם, ללכת לישון וכאלה. אוף, למה צריך שינה. ומחר ג'ת'רו!!!!

רעוּת

New member
אבל נועה ../images/Emo5.gif

זה שרשור נאצה שמהללים בו את מרינה
ואת נותנת לזה יד

רעוּת

New member
../images/Emo105.gif

"חוקרים ניסו להבין כיצב מצליחה המרינה להכיל בגופה אגו בגודל כה עצום, אבל הפתרון הפך ברור מאליו כשראו אותה לראשונה. ועדיין, המרינה היא מיצורי "כוכב נולד" המיתיים ששרידתם בטבע- כלומר באולפן- מתאפשרת למרות ששרידתם בשירות סדיר לא התאפשרה מחמת מה שנדמה כאי-נעימות, חוסר חשק ואי רצון כללי לקום בבוקר. תופעה זו מכעיסה לא מעט משוכני היער הישראלי, המשייכים את המרינה למשפחת המשתמטים ונזכרים כי כשהם היו בגילה גם להם לא התאים שירות סדיר ובכל זאת הם הלכו, וחוץ מזה לא יזיק לה להוריד קצת" (מדבריו המלומדים של רענן שקד היום ב-7 ימים) וג/אסט פור דה רקורד, אני שנאתי את מרינה גם לפני שידעתי שהיא השתמטה!!!!!!!!

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה ענק!!!!

יו זה מזכיר לי את הכתבה המגניבה שהייתה בשבוע שעבר בפרומו של מעריב, על הטריילרים, אני מקווה שאמא לא זרקה את העיתון

noosh

New member
כןןןןןןןןןןן מצאתי!!!!

קדימונים המבשרים שלמאן דהוא, העונה על פי רוב לשם ג'ון, "היה הכל" ג'ון ווילקוקס האד איט אול: אה האוס, א גוד ג'וב אנד א לאבינג ארוסה. וואט הי דידנט נואו איז שהוא עומד לבלוע שיקוי, לחוות נפילה של עצם על הראש או להתחשמל באופן הפתעתי מן היסוד, באופן העתיד לגרום לו להפוך לחיה, דוגמת חזיר, במקרע הרע; לאשה, במקרה הבינוני; או לאלוהים, קורא מחשבות או חוזה עתידות, במקרה הטוב. תקלה בלתי צפויה זו עתידה לתקוע טריז מסוים ביחסיו של ג'ון עם קייט, ארוסתו, שאינה מבינה מדוע פתע פתאום יש לו ציצים / הוא עושה אוינק; ברם בסופו של יום מסיית לו לראות את האחר ולהפוך לאדם טוב יותר. קדימונים שראשיתם במילים: "אין א וולרד אוף נו בגינינג/טומוראו, וואן מאן איז אבאוט טו פיינג אאוט... (ששומדבר הוא לא כמו שהוא נראה, שאברית'ינג איז אבאוט טו להשתנות") סיפורה של מכונת הרס בעלת מבטא גרמני מן העתיד, המגיעה לכדור הארץ במטרה להתיך את תושביו לכדי חומצות, מצליחה, סוף.

behappy

New member
וייזמיר. לא את. זה לא קורה../images/Emo7.gif

גברת!!!!! (זה האנורקסיה מתעתעת בך ככה!!) זה לא יכול להיות מה שקורה פה בהכל החמסין והמבחן שלי בשיטות מחקר אשמים!!

דוVשה

New member
התאהבתי בקלי קלרקסון סופית!!!!!!

והיא זכתה בכוכב נולד של האמריקקים! איזו סגירת מעגל!

behappy

New member
לאאאאאאא מרינה לא תזכה../images/Emo7.gif

זה כמו שגאידמק יהיה ראש ממשלה

רעוּת

New member
למה לפתוח פה לשטן ../images/Emo7.gif

היום בנדוד שלי אומר לי "אני לא רואה כוכב נולד, אבל אני יודע שיש את זאת שכולם שונאים" ואני ואחותי פותחות בצווחות- "מרינה!!!!!!!!!!!!!!!!!"

noosh

New member
Because of youuuuuuuuuuuuuuu

I never stray too far from the sidewalk!!! Because of you I always play on the safe side do I don't get hurttttttttttt Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of youououououououou I am afraid אני אוהבת את השיר הזה

למעלה