שיר חדש - באהבה אליכם

bettyבתי

New member
שיר חדש - באהבה אליכם../images/Emo20.gif

חג שמח אהובים ואהובות הרגשתי צורך ל"שחרר" לכם שיר חדש שכתבתי , ונכון שעדין אין אלבום מוקלט, אבל ממש רוצה לשתף אתכם בשיר שיקר לליבי. אז . אז הנה לקראת יום כיפור ובאופן חגיגי שיר שנקרא "יום לפנינו" וכמובן שיש לו לחן ,אבל כל דבר בעיתו יום לפנינו איך שהימים חיים אותנו ומהם אנחנו ממשיכים על כל נשימה אחת שלנו יש מחול של שינויים עוד מעט , רגע קט וזה כמעט מאחורינו רק עוד קצת אל תפנה את המבט יום לפנינו אמונה קורסת מול אחרת זאת שתבוא עם רוח חדשה אם לא נשחה עם הזרם נישאר כאן ונטבע עוד מעט... כל הנהרות מאחורינו וכל הנחלים אל הים הגדול פניינו אל הגלים המופלאים עוד מעט , רגע קט וזה כמעט מאחורינו רק עוד קצת אל תפנה את המבט יום לפנינו ---------------- באהבה גדולה וחתימה טובה לכולנו שלכם בטי

ADVAM4

New member
זה מדהים...

שקראתי את השיר הלחן של מהפכה קטנה התנגן לי בראש..

זה מקסים כמו תמיד

מה שאומר שאת חייבת להופיע בקרוב, אי אפשר כבר לחכות. גם את בין המילים לא יצא לי לשמוע. אוף....

ג ב ש ו ש

New member
שיר מדהים../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

מעניין איך זה נשמע עם הלחן
כמה זמן לא הייתי פה

RTur

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

בטי, שיר מקסים ומאוד מרגש.. אהבתי מאוד
מחכה כבר לשמוע את הלחן..
המון בהצלחה

מילים מדהימות

בעיקר אהבתי את השוחה של לשחות עם הזרם ובקשר להופעות- חבריי שואלים אפילו מתי הופעה אני חושבת שאין יותר מתאים מ...מחר מצידי אבל אני כבר הפסקתי לקטר- זה עושה לי עוד יותר עצוב יום טוב חברים חתימה טובה חן- מקווה לשמוע ממך בקרוב יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo12.gifלא מחר ולא בשבוע הקרוב

לי מתאים ב 20.10[= יש לי יום הולדת

למעלה