שיר חדש לג'סי ג'יי עם ניקי מינאג' ואריאנה גרנדה!

ערן1987

New member
שיר חדש לג'סי ג'יי עם ניקי מינאג' ואריאנה גרנדה!

בתחילת 2011 שיחררה ג'סי ג'יי את אלבום הבכורה שלה Who You Are שזכה להצלחה גדולה מאוד בזכות הלהיטים Price Tag, Do It Like a Dude ו-Domino. כשנתיים וחצי אחר כך, בספטמבר 2013, היא שיחררה את אלבומה השני Alive שאפילו לא היה קרוב לשחזר את ההצלחה של קודמו וזה למרות שכלל את הלהיטונים It's My Party ו-Wild.

עכשיו היא חוזרת עם השיר Bang Bang והפעם היא מכוונת הכי גבוה שאפשר כשהיא מצרפת אליה את ניקי מינאג' ואת אריאנה גרנדה. השיר צפוי להיכלל באלבומה הבא של ג'סי שייצא בחודשים הקרובים וגם באלבומה השני של אריאנה שייצא בחודש הבא. כרגע לא ידוע האם השיר ייכלל באלבומה הבא של ניקי.

מה אתם חושבים על השיר? איך שיתוף הפעולה בין השלוש? מי הכי בולטת בו בעיניכם? האם השיר יהפוך לאחד הלהיטים הגדולים של 2014 או שיהיה מדובר במפח נפש משולש?

Music Man XD

New member
נשמע כמו משהו שפלומה פיית'

זרקה על רצפת העריכה בסשנים של האלבום האחרון שלה.
המוזיקה של ג'סי ג'יי תמיד הייתה כל כך רועשת ומבולגנת. פשוט בלגן.
אני שמח שהיא הלכה על קו קצת אחר הפעם, אבל זה עדיין לא זה.

RTur

New member
אני די אוהב את זה :)

קודם כל באופן כללי אני חושב שהשת"פ הזה די מוצלח בקטע שכן מרגישים את ה"תרומה" של כל אחת מהן לשיר, אפילו אם הוא לא הגיע ישירות מהן. אני לא יודע כמה הן מעורבות ביצירה של השירים שלהן (ואני מנחש שלא יותר מדי, אולי אני טועה) אבל ברמת ההפקה למשל ברגע שנכנס החלק של אריאנה, כל העיבוד והסאונד בשיר השתנה והתאים את עצמו לסטייל שלה והמעבר הזה נעשה בצורה טובה וכמעט לא מורגשת, הכניסו שינויים די קטנים אבל זה עובד ומתחבר יופי. יש פה קצת מהסטייל של כל אחת מהן וזה לא נשמע כמו סתם שת"פ שהביאו אליו את שלושתן רק בשביל הבאז - נכון, ברור שחלק מהעניין זה גם זה אבל יש לא מעט שת"פים ששמעתי בשנים האחרונות שהרגישו לי שסתם דחפו לשם עוד מישהו מבלי שהוא תורם משהו לשיר והוא היה עובד כמו שהוא גם בלעדיו. פה זה לא המקרה.
השיר עצמו גם לא רע בכלל ומהנה. שיהיה להן בהצלחה :D
&nbsp

RTur

New member
בשמיעה שנייה, כתבתי שטויות

כנראה בשמיעה ראשונה זה היה נדמה לי שהשתנה משהו אבל בשמיעה שנייה התברר לי שלא
אבל אני עדיין נהנה מהשיר אז שיהיה

Drunk in Love

New member
שיר חמוד. הוא יצליח להן. קליל ולהיטי.

זה ממש לא Lady Marmalade אבל נחמד, זורם וקולח, אני בעד שלושתן גם בכללי. ג'סי מוכשרת מאוד. אי אפשר להתווכח עם הכישרון הקולי שלה.

ערן1987

New member
Lady Marmalade של מולין רוז' באמת היה קלאסה

איפה הביצוע של ג'סי והבנות לעומת הביצוע של LM!
&nbsp
ואני מסכים איתך לגבי הכישרון הקולי שלה, היא אדירה לדעתי.

ערן1987

New member
זה שיר פ'סדר ותו לא

יש לו פזמון מוצלח והשילוב בין השלוש מוצלח בסה"כ אבל זה לא משהו שאנשים יזכרו בעוד כמה חודשים מעכשיו. להיט מעכשיו לעכשיו במובן הפחות מוצלח. הן יכלו לעשות משהו טוב הרבה יותר, אבל בסה"כ זה לא רע.

למעלה