שיר חדש ללורד!

ערן1987

New member
שיר חדש ללורד!

רק לפני כחודשיים וחצי שיחררה לורד את אלבום הבכורה המצליח והמוערך שלה Pure Heroine, זה שכולל את הלהיט הענקי Royals, ובמהירות עצומה היא הפכה לאחד השמות הכי חמים של 2013 בעולם המוסיקה. והנה, בלי שום התרעה מראש או מסיבה ידועה היא משחררת שיר חדש לגמרי בשם No Better.

מה אתם חושבים על השיר? האם המעשה הביונסאי הזה נכון מקצועית? הייתם ממליצים לה לחכות עם השירים החדשים אותם היא משחררת או שתכה בברזל בעודו חם?

אבישי ר

New member
הבנתי שהיא מוציאה גרסה מורחבת לאלבום,

שבהרחבה יהיו כל השירים של ה-EP שיצא תחילת השנה + השיר החדש הזה.
בקיצור, היא רוצה כסף.

לא שמעתי עדיין את השיר, אני כרגע מסרב לשמוע שירים שהם לא מביונסה, אבל אני בטוח שזה חזק.

RTur

New member
"אני כרגע מסרב לשמוע שירים שהם לא מביונסה"

אני כל כך איתך בקטע הזה.
כל השבוע כמעט לא שמעתי שום דבר.. עם כל העניין עם המוות של סבתא לא ממש היה לי חשק לשמוע משהו ספציפי, יעני להחליט "יאללה בא לי על האלבום של ג'סטין" או משהו כזה. רק מדי פעם כשהייתי נוסע באוטו אז היה מתנגן הדיסק שכבר נמצא שם (וגם זה רק כשמהערכת החליטה בכלל להידלק.. בזמן האחרון היא נדלקת לסירוגין ולא אוטומטית כמו פעם חח) וגם אז לא ממש הקשבתי, זה די עבר לידי אני אפילו לא בטוח איזה דיסק נמצא שם..
אבל מהרגע שהגיע האלבום של ביונסה כבר לא בא לי לשמוע אלבומים אחרים (ויש לי שלל מארה"ב שמחכה שאפתח אותו ולא נגעתי בשום דבר ממנו עדיין). בלילה אני בדרך כלל נרדם עם השירים בשאפל באייפון, הפעם העברתי את האלבום שלה לאייפון ושמתי רק את האלבום עצמו בריפיט וכל הלילה שמעתי רק את זה חח
לא מתחשק לי משהו אחר כרגע

אבישי ר

New member
אחרי המתנה כל כך ארוכה, הגיע הזמן.

איזה כיף זה בטח לישון עם האלבום הזה. בשונה מהאלבומים האחרים שלה פה בקושי אתה שומע אותה צורחת.

ערן1987

New member
אתה רציני???? נו מההההה

רק לפני רגע קניתי את האלבום שלה!! מילא שהייתה מחכה שנה ואז משחררת גרסה חדשה לאלבום אבל עברו בערך יומיים מאז שהוא יצא.. אוף נו מה עכשיו הקקה הזה

RTur

New member
עכשיו אתה מבין למה אני מחכה לגרסאות המלאות?

לעולם לא קונים אלבום פופ מיד עם שחרורו, גם לא בחודשים הראשונים להוצאתו כי תמיד פתאום תצוץ איזו גרסת חרטינום דלוקס מיוחדת לזוביניסטן עם כל מיני שירים חדשים ואתה נשאר תקוע עם הגרסה הרגילה והמעפנה בלי שום שירי בונוס.
אפילו עם האלבום החדש של ביונסה יש מצב שאני אחכה. אפילו שנראה שלא הולכת לצאת גרסה שונה מזו שכבר שוחררה אבל אי אפשר לדעת.. אבישי כבר אמר שכנראה שהיא תבצע את שיר הנושא של המונדיאל.. אולי עוד תצא מהדורה עם השיר הזה ועוד כמה או משהו כזה..

ערן1987

New member
אבל עד שהוא יצא בארץ עברו חודשיים

לא יום-יומיים.. ועדיין, לא קראתי על הגרסה החדשה בשום מקום אחר! כוס אמק אערס!

RTur

New member
גם חודשיים זה קצת זמן

זה דווקא די הגיוני שינסו לסחוט עוד כסף עם לורד, היא מצליחה ונוצר סביבה הייפ מספיק גדול, זה די הגיוני שישלחו אותה שוב לאולפן להקליט עוד כמה דברים לאיזו מהדורה חדשה. אני ממש לא ממהר לקנות אלבומים.

ערן1987

New member
זה נהייה אופנתי לשחרר גרסאות חדשות זמן קצר

יחסית אחרי שהאלבום המקורי יצא וזה מעצבן וזו חוצפה ענקית לדעתי, לא משנה מי עושה את זה.

לא שאני מתלונן על האלבום של לורד, כן? הוא מעולה ואחד הטובים ששמעתי השנה, אבל בהחלט לא הייתי מתלונן לקבל עוד איזה 2-3 שירים חדשים ממנה כחלק מהאלבום.

ערן1987

New member
ב-2 שמיעות בלבד אני יכול להגיד שאני בהחלט

יכול לדמיין את השיר הזה מוצא את עצמו כחלק מהאלבום המצוין שלה. זה לא יהיה להיט כמו Royals, אני מתקשה להאמין שאי פעם יהיה לה להיט בסדר הגודל הזה, אבל זה בהחלט שיר גדול.

DCOW123

New member
אם כבר פתחת דיון: מה דעתכם על הדיסק שלה?

אשמח לשמוע דעות לפני שאתחיל להקשיב לו.

DAN1EL

New member
נפלא.

שירים אהובים:

Royals
Team
White Teeth Teens
Glory & Gore
Tennis Court

אני חושב שהבעיה שלו הוא שהוא קצת שקט מדי.
אבל מבחינת הפקה מהודקת - זה אלבום הפופ של השנה.

אבישי ר

New member
בעיניי זה אלבום מושלם.

באמת שניסיתי למצוא נקודות חלשות בו, אבל פשוט אין.

DAN1EL

New member
אולי הבעיה היא שהוא קצת...מושלם מדי.

יש בו משהו נורא מהונדס.
לא באופן מלוקק או משהו כזה, אבל קצת עובר "חלק" מדי בגרון.

ושוב, אין לי טענות, זה אחלה אלבום, לורדס היא מגישה חכמה, וההפקות פשוט נפלאות.

אבל הייתי רוצה שבאלבום הבא היא "תתלכלך" קצת.
שתשמע דברים כמו Peaches או Grimes לפני שהיא מתחילה לעבוד עליו.

ערן1987

New member
אני מצטרף למחמאות שנכתבו כאן

אלבום מעולה, מהודק וממכר. אחד הטובים של השנה.

למעלה