שיר חדש למייקל ג'קסון עם ג'סטין טימברלייק!

ערן1987

New member
שיר חדש למייקל ג'קסון עם ג'סטין טימברלייק!

כן כן, אתם קוראים נכון - מייקל ג'קסון שיחרר שיר חדש! אז נכון שהזמר האגדי לא נמצא בין החיים כבר כמה שנים טובות אבל זה לא אומר שחברת התקליטים שלו לא יכולה למצוא "במקרה" חומרים ישנים שהוא הקליט במהלך חייו ולשחררם כחדשים לגמרי. בעוד כשבוע תשחרר חברת התקליטים של ג'קסון את Xscape, אלבום שכולל גרסאות חדשות לדמואים/שירים שלא הוקלטו על ידי ג'קסון במהלך השנים (בעיקר באייטיז). הסינגל שנועד לקדם את האלבום הוא Love Never Felt So Good, אותו כתב מייקל יחד עם פול אנקה, שיוצא בשתי גרסאות: אחת גרסת סולו של מייקל לבדו והשנייה כדואט עם ג'סטין טימברלייק, מי שנחשב כבר בימי חייו של מייקל כיורשו (ומאז מותו יש שיגידו שהוא אף ירש אותו). המפיק של האלבום הוא לא אחר מאשר טימבהלנד אבל תוכלו למצוא מפיקים אורחים כמו רודני ג'רקינס, סטארגייט ועוד.

מה אתם חושבים על השיר? איזו גרסה טובה יותר, של מייקל לבדו או עם ג'סטין? האם יש סיכוי לשיר (בשתי גרסאותיו) להצליח, ואם כן איזו מבין הגרסאות תצליח יותר? האם לדעתכם מדובר ברצון אמיתי להכיר לקהל חומרים "חדשים" של מייקל או שמדובר במסחרה נטו? האם אתם בכלל מתעניינים באלבום החדש?

DAN1EL

New member
כשיצא האלבום ההוא אחרי המוות שלו

מעריצים בכל העולם טענו שזה זיוף, ושזה חקיין של מייקל שר.
יש מעריצים שרופים שלא שמבחינתם האלבום ההוא הוא לא חלק מהדיסקוגרפיה של מייקל.
הם מצאו כל מיני הוכחות לכך שזה לא הוא שר.

ומאז אני נורא סקפטי לגבי הדברים האלה.
באופן כללי אני בעד להניח למתים במנוחה.
מייקל הקליט ערימות של שירים מושלמים ונצחיים לאורך השנים, אפשר להתרפק עליהם בלי סוף. אין צורך לחפור ולמצוא שאריות, שלא בטוח בכלל שהוא היה רוצה לשחרר.

עוד לא גיבשתי דעה על השיר עצמו.

ערן1987

New member
שמעתי על התיאוריות האלו

ושמעתי כמה מהשירים ויש בהן משהו.

הפעם יש להם תירוצים שאלה הקלטות משנות ה-80 ככה שזה עוד איכשהו תקף, אבל בתכל'ס לך תדע.. אני זוכר גם שאחרי המוות שלו האחראים על ה-estate שלו חתמו על חוזה עם וורנר שהם יפיצו בערך מיליארד דיסקים שלו בשנים הקרובות.

ערן1987

New member
כסף זאת המטרה

ו-Love Never Felt So Good הוא האמצעי, ולפחות הוא דווקא די חביב. זה נשמע כמו שיר דיסקואי וזה חמוד והכל אבל אין בזה את המשהו הזה שיתפוס. מצד שני, הגרסה עם ג'סטין נשמעת יותר מודרנית, יותר ג'סטינית ויותר מותאמת ל-2014, ככה שאני בהחלט מעדיף את גרסת הדואט מאשר את גרסת הסולו.

אני חושב שהגרסה עם ג'סטין יכולה לזכות להצלחה נאה, איזה טופ 20, אבל לא ממש יותר מזה. גם כי מייקל לא ממש נשמע כמו עצמו (זה רק אני שחושב ככה?) וגם כי אני לא רואה איך השיר הזה עולה על גל הרטרו-דיסקואי שדאפט פאנק הפציצו איתו בשנה שעברה.

למעלה