שיר חדש לקולדפליי!

ערן1987

New member
שיר חדש לקולדפליי!

בעוד כשבועיים ישחררו קולדפליי את Ghost Stories, אלבום האולפן השישי שלהם שממנו כבר הספקנו להכיר את השירים Magic ו-Midnight. הסינגל החדש מהאלבום הוא A Sky Full Of Stars, שיר שהופק על ידי שני מפיקים גדולים ומצליחים מאוד אבל כל כך שונים אחד מהשני - פול אפוורת', שעבד בעבר עם אדל ופלורנס + אנד מאשין, ואביצ'י השבדי שידוע בעזרת שירי דאנס כמו Wake Me Up ו-Hey Brother.

מה אתם חושבים על השיר? האם יש לו מצב להפוך ללהיט? מופתעים משיתוף הפעולה בין קולדפליי לאביצ'י? הוא מוצלח בעיניכם?

בתמונה: עטיפת הסינגל.

ערן1987

New member
אני מ-א-ו-ד אוהב את קולדפליי

זו אחת הלהקות האהובות עליי ביותר אי פעם, למרות הנפילה שהייתה להם באלבום הקודם (Mylo Xyloto), ככה שבכל פעם שהם משחררים חומרים חדשים אני מחכה להם בקוצר רוח. אבל הפעם משהו לא עובד לי. Magic הוא אמנם שיר מאוד טיפוסי להם והוא אחלה והכל, אבל לא ממש הצלחתי להיתפס ל-Midnight והשיר החדש נשמע כמו גרסת רמיקס שאביצ'י היה עושה לשיר של קולדפליי - ולא כמקור עצמו.

בשביל מה זה טוב? מה, זה אמור להיות שיר מועדונים? שיר שיהיה נאמבר וואן בארה"ב? לאן זה אמור ללכת? זה סתם שיר דאנס שלא קשור לכלום, אין בו שום דבר קולדפליי-אי וזה מעצבן. אז בסדר, הם ניסו כיוון חדש, צריך לתת להם ח"ח על כך, אבל זה פשוט לא משהו שבוצע טוב.

ואיפה פול אפוורת' בכל העניין? הייתי חושב ששיתוף פעולה בינו לבין קולדפליי ייצור משהו מדהים כמו שהוא כבר יצר עם פלורנס, אדל ורבים אחרים - אבל לא, נראה כאילו השם שלו כ"מפיק" מופיע שם לחינם כי זה לגמרי נשמע כמו משהו שאביצ'י היה עושה.

למעלה