שיר חדש לקין

שיר חדש לקין../images/Emo70.gif

במסגרת הפוטובלוג של ריצ'רד, הועלה באופן מסתורי וללא הסברים מיותרים דף הסט ליסט של ההופעה שלהם בקנדה מליל אמש. בין כל השירים ניתן היה למצוא שיר בשם "Sovereign Light Café" שיר שאינו מוכר והוא אף אינו קאבר של שיר אחר... מסקנה
שיר חשפו לנו את אחד מהשירים למיני אלבום המתקרב
מרגש! (או שלא?- מה דעתכם?) מעניין אותי לדעת אם זה עדיין בסגנון 80's או שיש כיוון חדש... מעניין בכלל אם הם אי פעם יחזרו למה שהיו... ותודה רבה למעריצים מקנדה שבכלל לא העלו שום הוכחה מצולמת לוידאו, וכולנו מגששים באפלה! יאללה להתעורר!!

יש קבצים ביו טיוב!!!!

אבל אני לא אתן לכם אותם כי אתם לא מגיבים לי ואתם פוחזים! שנה טובה

שנה טובה גם לך גברת!

http://www.youtube.com/watch?v=B9flk-C-yow השיר הזה הרבה יותר מהשירים הקיטשיים משהו באלבון האחרון.. ולפחות הוא לא נגנז מהאייטיז. רק שלא יקלקלו את השיר וטים יחליט להוסיף איזה נעימות סינתייזרים למיניהן..

CrazyPenguin

New member
שיר חמוד לאללה../images/Emo191.gif|פינגווין|

צריך לשמוע אותו עוד כמה פעמים כדי להתרגל אבל בכל מקרה אני מעדיפה את הישנים באמת, למרות שזה הרבה יותר טוב מהאלבום המזעזע שאסור לנקוב בשמו.

תתעלמו מזה ../images/Emo3.gif

מה שהתכוונתי לכתוב זה שהשיר הזה הוא ממש שינוי מרענן!!!!! (עצוב ששיר כזה נחשב ל"שינוי"
) אני אוהבת אותו

הוא נחמד,

אבל עדיין לא מגיע לקרסוליים של השירים הישנים. אני מתגעגעת לקין של פעם. =/

galoosh33

New member
נשמע טוב!! יאללה הגיע הזמן לחזור לשורשים!!!!!

קראתם על הדלוקס אדישן של HOEPS AND FEARS? זה נשמע כזה מושלם אני כ"כ קונה את זה כשזה מגיע לארץ ^_^

תרשמי להגרלה!

למרות שהסיכויים לזכייה אפסיים, במיוחד בגלל שאנחנו מישראל

שיר מדהים

התאהבתי בו מהפעם הראשונה... תודה אמבריי חשבתי שנאלץ לחכות עוד הרבה זמן לאלבום הבא זה נותן קצת תקווה שזה לא ממש רחוק מאיתנו.

למעלה