שיר חדש לשאקירה וריהאנה!

RihannaNavy

New member
שיר חדש לשאקירה וריהאנה!

שאקירה שחררה את הסינגל הראשון מתוך אלבומה הקרב הנקרא "Can't Remember To Forget You". עטיפת הסינגל >
השיר פה

DAN1EL

New member
חרא שיר.

תוך כמה זמן אתם מהמרים שהוא מקום ראשון באייטונז?

Rud3 Boi

New member
+זה שיר מעולה. ריאהנה הופכת כל דבר שהיא נוגעת

בו לזהב.
שאקירה עשתה בשכל שהיא צירפה אותה לשיר.
השילוב ביניהם ממש טוב, יש בין הקולות שלהם זרימה משותפת נהדרת.

RTur

New member
חמוד

ציפיתי לקצת יותר מהשילוב הזה האמת. אני לא מרגיש פה מספיק את ריהאנה ותרומתה לשיר לא משמעותית. זה נשמע כמו שיר רגיל של שאקירה שברגע האחרון החליטו לצרף אליו גם את ריהאנה בשביל צומי אבל לא שינו בו כלום ככה שיהיה בו גם משהו ריהאניי. השת"פ של שאקירה עם ביונסה היה הרבה יותר מוצלח מהבחינה הזו כי השיר עצמו יצא שילוב של הז'אנרים של שתיהן וכן הרגישו את ה"תרומה" של כל אחת מהן לשיר. אני לא מרגיש את זה פה.
בכל מקרה זה שיר נחמד וזורם טוב. אין ממש שירים דומים לזה נכון לעכשיו (לא בקטע של משהו חדשני, פשוט כרגע אין שום שיר כזה במצעדים) אז יש לו סיכוי טוב להתבלט בנוף.

DirrtyShay

New member
ממש כאב ראש וחרא של שיר

ציפיתי שזה יהיה משהו להיט (אבל ברמה של איכות, להיט זה יהיה עם כל ההורדות באייטונס והקליפ שיהיה ביוטיוב).
אני מחבב את שתיהן, אבל שאקירה בשיר הזה כל כך בלתי נסבלת, הקול שלה מצפצף לי באוזן ברמה של "תסתמי כבר!!!!".
את הבית של ריהאנה אני אוהב, היא שרה בקלילות, בלי צפצופים.
רק את החלק של ריהאנה אני אוהב והוא גם יותר מדיי קצר.

בקיצור יאללה שריהאנה תקליט לזה part 2 לבד

2Dirrty4U

New member
אויי אני כל כך שונאת את הקול של שאקירה

כל שיר שלה מצליח לעצבן אותי על ה-10 שניות הראשונות!

והשיר נוראי! המיץ של הזבל!

ערן1987

New member
רגאיי? באמת? אממ, אוקיי

זה הכי שיר שנועד להיות להיט אחרי שלשאקירה לא היה להיט בינ"ל כבר כמה שנים טובות. זה חמוד ואחלה, לא משהו שקרוב להיות וואו, ואני בטוח שהן היו יכולות להוציא משהו טוב ה-ר-ב-ה יותר, אבל שוב - זה אחלה של דבר. לא שיר השנה, אבל אם אשמע אותו ברדיו לא אעביר תחנה.

עדידי15

New member
שמעתי ברדיו ולא נהנתי בכלל

אתן לו עוד ניסיון למרות שאני שונאת את הקול של שאקירה.

למעלה