שיר חדש לשאקירה!

ערן1987

New member
שיר חדש לשאקירה!

הזמרת הקולומביאנית המצליחה תשחרר בעוד כשבועיים את אלבומה העשירי שיישא את שמה ושממנו הספקנו להכיר את הלהיטון Can’t Remember to Forget You בו היא שיתפה עם ריהאנה. רגע לפני שכולנו נוכל לשמוע את אלבומה החדש משחררת שאקירה את Empire, הסינגל החדש מהאלבום.

מה אתם חושבים על השיר? יהפוך ללהיט או שיהיה פלופ? האם אתם מצפים לחזרה של שאקירה? האם היא עדיין רלוונטית לעולם המוסיקה של ימינו?

משמאלכם
עטיפת הסינגל

RTur

New member

כן! כן! כן! זה פשוט שיר מהמם!!!
הרבה זמן עבר מאז ששמעתי משהו כזה משאקירה. זו השאקירה שאני אוהב!
מהרגע שהוא שוחרר אני בחרישות מטורפות עליו (חוץ מהאלבום של ביונסה חח). יש לי חיוך גדול ודבילי רצח על הפנים כל פעם שאני שומע אותו

משהו בלחן ובביצוע שלה מזכיר לי את Seal. אני חושב גם שהגוון קול המיוחד שלה וה"מניירות" השאקיריות שלה ממש פשוט פוגעים פה בול בצורה מדוייקת.
אני מת על הדיסטורשן שעשו לה על הקול בצעקות וב"ooooohhhhhh".
ברוכה השבה שאקירה!

RTur

New member
אגב,זה רק אני או שהמילים בקליפ לא ממש תואמות?

יש כמה מקומות שזה נשמע שהיא שרה משהו אחר ממש שכתוב. זה ידוע שהאנגלית שלה והמבטא שלה מוזר אבל לא עד כדי כך חח

LiRs Lullaby

New member
שיר יפהפה

והקול שלה בכלל לא נשמע כמוהה עד הפזמון! היא מרככת אותו מאוד...

ממש מפתיע הסגנון הזה; הוא כל כך שונה מהשירים הרגילים שלה עם הסגנון הלאטיני המשוגע, ובטח אחרי קליפ התחתים ההוא עם ריהאנה

גם הוידאו מאוד מוסיף. בכלל, נחמד לראות זמרת שמצליחה להמציא את עצמה בז'אנר מוסיקלי שהיא לא "שוחה" בו (הכוונה לבלדות שנשמעות כמו, מה המילה שאני מחפשת? ethereal).

LiRs Lullaby

New member
תראה,

כשכל מה שמצליחים לזכור מהקליפ זה את כמות הפריימים שמורכב ברובו מצילומי קלוז אפ של תחת, אל תתפלא מכך שיש אנשים שחושבים שמדובר ב"קליפ תחתים"
.

YEEZUS

New member
לא ציפיתי משאקירה לעשות שיר כזה,

במיוחד לא אחרי שיר כל כך ג'נרי כמו Can't Remember to Forget You.

זה לא רע, אבל מאבד את עצמו מהר ואני בכללי לא אוהב שירי קיטש כאלה.

YEEZUS

New member
אני מהמיעוט ש-My Heart Will Go On עושה לו

בחילה.
זה אומר הכל.

LiRs Lullaby

New member
המפ

גם אני לא סובלת את השיר הזה. יותר מדי... מתחנחן? מלא פאתוס שלא במקום? קיצור, לא סובלת. מה זה כבר אומר עליי? שסלין דיון עבורי היא

Drunk in Love

New member
מה ג'נרי ב- CRTFY?

אני באמת לא מצליח להבין. הוא אמנם להיט בעולם ובשנים האחרונות המיינסטרים סובל ממחזור חולני, אבל מבחינה הפקתית וסגנונית זה שיר די שונה בנוף הפופ הנשי.
הוא יותר רוק ורגאיי. לא ג'נרי בכלל בעיני.

ערן1987

New member
ממש מפתיע לטובה

זה לא פופ-דאנס טיפוסי כמו שהייתי מצפה ממנה, זה קצת אחרת.. היא שרה טוב, הפזמון מדבק והלחן קליט מאוד. אני חושב שיש לה פה להיט!

Drunk in Love

New member
לאן נעלמו פלורנס + ד'ה מאשין?

אמנם העמידה במבחן הזמן של האלבום האחרון Ceremonials מוטלת בספק (בניגוד למה שצפיתי בזמנו דרך אגב), אבל הם בהחלט חסרים לי ואני מאוד מקווה שהם ישחררו חומרים חדשים בקרוב

למעלה