שיר חדש שלי... "חזר הסתיו"

itoosh2

New member
שיר חדש שלי... "חזר הסתיו"

אז אתמול קניתי לי סוף סוף מיקרופון משלי (Shure SM58 למי שרוצה לדעת) ומאז הספקתי להקליט את השירה לשיר חדש שלי שאת הגיטרה שלו הקלטתי דיי מזמן... אז הספקתי עד עכשיו גם לערוך את הכל ולהוציא את זה בצורה הכי טובה שאני יכול כרגע... מקווה שתאהבו... את השיר אפשר להוריד מכאן: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F06D027A01A36C89 ומילות השיר: "חזר הסתיו" --------------------------------------------------------------------------------------------------------- זה הכל פה, השאלה איך לקחת. ולא משנה איזה צעד אעשה, יישאר הדיכאון. פרחים של חורף קיבלתי ממך, וחצי חיוך של ירח אחרון. זה הכל שם, איך ממני לקחת. ולא משנה לאן אפנה, לא תהיה תשובה. אמרת שפניי יזהרו בסתיו, אז איפה את עכשיו? ועכשיו חזר הסתיו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- אשמח לתגובות... תודה

inbal287

New member
אוקיי...

תראה, הבעיה היא שהשיר פשוט לא תפס אותי. הוא קצת חלף לו על פני האוזניים שלי... הוא פשוט רגיל מדי, קצת משעמם. ולא אהבתי שעשית הרבה הפסקות בין המילים, זה ממש מעיק... הבית השני יותר טוב מהראשון כי הוא פשוט נקלט יותר, הבית הראשון פשוט נשכח... הייתי צריכה לשמוע די הרבה פעמים את השיר כי כל פעם פשוט לא שמתי לבית הראשון. המילים מעולות, אני תמיד אוהבת את המילים שלך. [אני יודעת שהתגובה ביקורתית, אבל באמת שזה לא ממקום רע אלא רק ממקום של לעזור... ואני מקווה שלא פגעתי].

itoosh2

New member
תודה... באמת שזאת אולי התגובה...

הכי טובה שקיבלתי אי פעם... אבל אני חייב לשאול למה זה נשמע לך נורא רגיל? כאילו זה היה פעם בלחן מאוד שקט ואיטי ואז מישהו הציע לי להפוך את זה לבוסה נובה ונדלקתי על הרעיון וחשבתי לעצמי שזה דיי חדש... אז כנראה שזה לא מקורי כמו שחשבתי, אה? את יכולה אולי להצביע על מה את אהבת יותר בבית השני מהראשון? אולי הקולות רקע? אני רוצה לדעת אולי מה אני יכול לשנות בבית הראשון כדי שיהיה יותר טוב כמו השני? ותודה שאת אוהבת את המילים שלי
אבל אני חייב לשאול אותך, כמה מהן כבר שמעת? כי פירסמתי פה 3 שירים ורק 2 מתוכם זה מילים שלי...

night and day

New member
אני דווקא חושבת שזה שיר חמוד..

תיתן לינקים לשירים נוספים שלך.. בקשר למיקרופון שקנית - אתה מרוצה ממנו? אני מתכוונת לקנות אותו וחשוב לי לשמוע ממישהו שכבר יצא לו לעבוד איתו.. החדר שלי רגיל, לא אקוסטי. תודה :)

itoosh2

New member
תודה על התגובה...

אני כל הזמן שומע דברים שאני ממש לא אוהב בהקלטות שלי אז אני מקליט מחדש אז כרגע אין לי משהו שאני מוכן להשמיע... לגבי המיקרופון הוא באמת מעולה, אולי הקניה הכי טובה שעשיתי... הוא סבבה לכל מצב אבל אני חושב שאם אין לך חדר אקוסטי תנסי למצוא חדר קטן בכל זאת... אגב אני קניתי אותו עכשיו במבצע מעולה בכלי זמר ברעננה ב660 ש"ח... תהני

yafyufit7

New member
אני חושבת שזה מקסים...

יופי של שיר! קליל זורם וכייפי, לטעמי... ניתן לשמוע שאתה מוזיקלי מאד, יש לך קול יפה. הייתי מציעה לך להתפתח בכיוון ולהתחיל לרוץ קדימה! כי כישרון זה לא דבר שיש לכל אחד, זו מתנה... צריך לומר על זה תודה אלף פעמים ביום, ולעשות עם זה משהו... להתקדם! תמשיך ליצור, כי הרי זה מה שנותן כח להמשיך לעשות את מה שכל כך אוהבים! אל תפסיק ואל תכנע לרגע!! שיהיה בהצלחה! יפית=) ומוזמן רשמית לבקר בדפיוצר שלי- לשמוע אותי שרה קצת http://stage.co.il/Authors/50636

למעלה