שיר חדש של השבט...?

o השבט o

New member
שיר חדש של השבט...?

לא, סורי. השיר הבא הוא שיר ישן, מאוד ישן. חלק מכם שמעו אותו בהופעות עוד לפני 3-4 ואפילו 5 שנים. הוא מובא כאן בגרסאת סקיצה, כיוון והוא לא הוקלט "כמו שצריך" מעולם, באף אחת מ4 הגרסאות שלו (כל גרסא עם ראפר אחר מהשבט, אגב). אין לסקיצה הזו שם, אבל היא ניתנת להורדה רק לחברי הפורום מכאן. תגידו מה אתם חושבים. תרגישו חופשי להעביר הלאה בפורומים וכו'. ואל דאגה, השבט לא ישנים, למרות שזה נראה ככה לאחרונה.

y a n i v 17

New member
אהבתי בטירוף..../images/Emo45.gif

סוף סוף עוד שיר שהוא לא על הנושא העיקרי של האלבום... השיר גורם לי לחזור ולשמוע שוב את האלבום(לא שמעתי אותו דיי הרבה זמן,לאחר מבול אלבומי הראפ הישראלי שנפלו עלינו) ויאללה העם דורש סינגל(וקליפ) נוספים!!!

Mיקי_

New member
שיר מעולה. הסוף חדש לי....

ןמיטל מיטל מיטל מה שהקול שלה עושה לי.. מ-ת-ו-ק-ה איזה גוספל.. (דמיינו כאן שריקות התלהבות) אדם אני אתפוס אותך במילה על "לא פורש לעולם".. פשוט שיר מצויין. מקווה שאתם לוקחים את התקווה שבו איתכם חזק בלב.

Nechi Nech

New member
לא יאומן! עזבו את זה שזה שיר לפנים.

הפזמון מזכיר לי את ההופעה של השבט בג'י הישן! כל כך אהבתי את השיר בהופעה וקוויתי שהוא ייצא באלבום, אבל הוא לא ייצא.. פיייי העלתם לי נוסטלגיות. שיר מרגש, ביט שורף, פזמון מטורף.. השבט - אתם בסדר אתם, באמת
רביד.

Patience

New member
ידעתי שזה השיר הזה

עוד לפני שהורדתי מתוקה באמת שיחקה אותה בשיר הזה אני יודע שזה שיר ישן, אבל חסרים בו את הכלים החיים והסקראצ'ים שיש בדיסק

moshe alfasi

New member
לדעתי לא נופל מ90% מהשירים

באלבום... שיר ענק... מתוקה שורפת את הטראק!

Funky Giraffe

New member
זוכר את השיר הזה... ../images/Emo13.gif

נשמע טוב. זה יפה לראות שאתם מטפטפים שירים שלא באלבום לפורום כל הזמן מקווה שהמגמה הזו לא תפסק!!!

skretch

New member
שיר ממש טוב!

השיר הזה צריך להיות בהופעות ושיהיו כבר כמה שיותר הופעות!!!!! שיר ממש טוב נכנס לריפיט!

איזה שיר...מעלה זיכרונות ישנים

של ערבי ההופעות המעולים שהיו פעם.... תמיד אהבתי את השיר הזה,ומשום מה ידעתי ת'פיזמון בע"פ איך שמתוקה התחילה לשיר. איזה ראפר ג'י מאן הזה,הראפ הישראלי נראה כמו גן ילדים לידו.

y a n i v 17

New member
ליריקס משמיעה...

פזמון: כל מה שיש לי נתתי ולא ביקשתי תמורה בכל מקום אליו הגעתי תמיד נתקלתי בדלת סגורה בלית ברירה טיפסתי הלאה(כי אני לא מפסיק אני לא נכנע) בית א': תסתכל החוצה,היום כבר אין מקום לילדים לרוץ אז חוץ מכל מה שישנו כמעט אין כלום בשום מקום פיראטיים כבר לקחו את הכל הרסו את הכל,לקחו לי את החופש אבל לא הם לא ייקחו לי ת'קול,אני יצעק עד שתרפו,אם זה לא מספיק אני יחזיק חזק עד שתיראו-אני לא נכנע ולא מפסיק לא מתכוון לפרוש אף-פעם, ממשיך לרוץ כאילו כלום עד שיחלוף ה-זעם(דאם), רעם וברקים מסביבי,הטעם של הניצחון מחזיק אותי לזרום קדימה,לפתוח דף חדש כי זה כל מה שנישאר עכשיו, אני אחלום לנצח אני לא נכנע בלי קרב פזמון: כל מה שיש לי נתתי ולא ביקשתי תמורה בכל מקום אליו הגעתי תמיד נתקלתי בדלת סגורה בלית ברירה טיפסתי הלאה בית ב': במקום בו מחשבות רבות עפות בפועל אין שם גם צפון אני על יד(יא), שום דלת לא נפתחת דרך טלפתי צר-לא כמו גשר שקשת מוגשת לכולם אין אקשן בודד על יבשת בלי רשת אך יש את-מילים לא ייקחו לי חשק לרצות,נשק למצוא,יש את לרצות עפה כנגד הזרם כדיי לתת לי עוד סיבה לפרוס כנף ולעוף אל הלא נודע הכל עוד יסתדר לטובה עולם מדופלם עם נשק ליצור,באלכסון,לחצות ולא ליפול לשבת תחת אסון,ינסו לבלום אותי להשאיר לי כוח לחסום,אך סוד ההצלחה שלי נמצא בקילומטרים בסוף פזמון: כל מה שיש לי נתתי ולא ביקשתי תמורה בכל מקום אליו הגעתי תמיד נתקלתי בדלת סגורה בלית ברירה טיפסתי הלאה... היא עומדת שם ומסתכלת,מצחקקת צחוק קטן בין חריצי המלט,הדלת-שעוטפת את המנגינה מלצאת ממני היא מנתקת את הקשר ביני לבין מה ששוכן בי,לא עומד לצאת ולנצח,סומסום היפתח כי אני נשאר עם אותו מפתח,מתרווח לי פה ומחכה שתבינו-מנגינה שווה אמת, והכסף?מרדים, הוא מקדים את הסיפוק אתה נמצא בשיתוק נפשי פירוק התת הכרתי מלרדוף אחריי סיפוק טיפשי, טיקים נערמים על ים של דולרים מטעים אני מבין אותם אבל אליי הם לא מדברים פזמון: כל מה שיש לי נתתי ולא ביקשתי תמורה בכל מקום אליו הגעתי תמיד נתקלתי בדלת סגורה בלית ברירה טיפסתי הלאה... כל מה שיש לי זה רק אני,זה מה שיש לי וזה מספיק,כדיי שלא להתייאש מהמכשולים,זה מה שיש בי-זה מה שבפנים

למעלה