שיר חדש של יוסי

albb

New member
שיר חדש של יוסי

העלתי את השיר ה"חדש" של יוסי בשם Alguna Vez. השיר מופיע באתר שלו. אני מניח שלרובכם לא היתה אפשרות להקשיב לשיר הזה בשום מקום חוץ מהאתר של יוסי. הביצוע - מדהים, כרגיל. לינק להורדה: http://rapidshare.com/files/8095436/Yossi_Azulai_-_Alguna_Vez.mp3.html תהנו
וחג שמח

חדש...

קשה לי לקרוא לזה חדש...יותר מ-4 שנים.. אבל תודה וכל הכבוד על היוזמה. ביצוע מדהים לשיר לא פחות מדהים!

אריאל..

אחלה תיאור לשיר.. "ביצוע מדהים לשיר לא פחות מדהים!".... השיר מדהים וגם יוסי שר את זה עם רגש.. מי שמבין ת'שיר יכול לבכות כשהוא שומע את זה.. לי יצא כמה פעמים חח בכל מיני תקופות בחיים

albb

New member
אולי תשתפי אותנו עם התרגום ?

אני אשמח לשמוע את תרגום השיר. תודה

moranush86

New member
אני אנסה לתרגם...

אם יש טעויות אודליה תתקן אותי אני מקווה... "כ"כ הרבה פעמים עשיתי אותה שלי שתיתי את אהבתה, הייתה רק בשבילי היא לקחה את כל ליטופיי כל אשליותיי את החשק שלי לחיות גופה היה הגנתי, צחוקה היה שמחתי נשמתה הייתה .... {לא יודעת...} התמסרותה הייתה הזייתי בטנה היה כיווני עורה היה מושא הערצתי {פזמון:} אולי אפגוש אותה מתישהו תחת השמיים ליד הים היא הכוכב אשר הלך ולעולם לא יחזור אולי הייתי צריך לאבד אותה כדי שאוכל לחלום על העבר שבו אהבתי אותה ושלעולם לא ימות... שלעולם לא ימות היום הלילה ריק עקב פרידה שיש לה טעם של בדידות היא השאירה לי את מכתב פרידתה שגורם לי להאנח במרפסתי אני עומד בצל ומסתכל על השמיים אשר מביכים את שתיקתי כי היא לא תשוב ירח-אמור לה שאני אוהב אותה שאני גוסס בלי אהבתה אמור לי היכן היא {פזמון}" שיר מ-ד-ה-י-ם-!-!-! ועכשיו שאתם יודעים את המילים, מה אתם אומרים על השיר?

יותר מדוייק...

מתישהו... כל כך הרבה פעמים עשיתי אותה שלי, שתיתי את אהבתה היא הייתה רק בשבילי היא לקחה את ליטופיי כל אשליותיי את החשק שלי לחיות גופה היה מאורתי צחוקה היה שמחתי נשמתה הייתה ישועתי התמסרותה הייתה הזייתי עורה היה מושא הערצתי אולי אפגוש אותה מתישהו תחת כיפת השמיים ליד הים היא הכוכב אשר הלך ולעולם לא יחזור אולי הייתי צריך לאבד אותה כדי שאוכל כך לחלום על העבר בו אהבתי אותה ושלעולם לא ימות ושלעולם לא ימות...... היום הלילה ריק עקב פרידה שיש לה טעם של בדידות היא הותירה לי מכתב פרידה שגורם לי להיאנח במרפסתי אני עומד בצל ומסתכל על השמיים אשר מבכים את דממתי כי היא לא תשוב ירח- אמור לה שאני אוהב אותה שאני גוסס בלי אהבתה אמור לי היכן היא תרגמתי את זה כ"כ הרבה שאני כבר יודעת את זה בע"פ חח ומורן אל תחשבי שאני מתנשאת או משהו כזה.. פשוט זה הרבה יותר מדוייק ונכון..

bu1li

New member
שיר מדהים..

ועכשיו כשאני יודעת את התרגום זה אפילו יותר מרגש..

sarit lang

New member
וואו זה באמת שיר יפה!!

אבל אני לא מצליחה להוריד אותו מהאתר שהיא קישרה....אודליה אולי תשלחי לי באייסי?

חן 16H

New member
תודה!!!

שירים של יוסי תמיד כיף לשמוע עוד ועוד ועוד...............

למעלה