שיר חדש של מייקל?????????

silver t

New member
שיר חדש של מייקל?????????

http://www.youtube.com/watch?v=cEObeRJrq-Q&feature=related

g a g a

New member
באופן אישי זה לא נשמע לי כמו מייקל...

שמנו את הלינק לשיר הזה בעבר והדיעות חלוקות. מה באמת קורה עם הג'ייסון מלכי הזה שדיברו עליו? ריימון הוציאה הודעה מסודרת לגבי הסינגלים האלה שמשוטטים להם ברשת?

dancing gabriel

New member
הגייסון מלאכי זה הוא זה שעומד...

מאחורי כל השירים האלה ככל הנראה. יש לו אתר במייספייס שבו אפשר למצוא את כל השירים האלה. השיר הזה עצמו הוא שיר טוב לדעתי אבל עדיין- ככל הנראה זה לא מייקל גקסון

silver t

New member
לא יודעת...

זה נשמע מאוד מאוד דומה למייקל... אולי זה סוג של דמו ולא שיר שבאמת יהיה באלבום החדש. עכשיו שאני מקשיבה שוב לשיר - אולי זה באמת לא מייקל...

silver t

New member
שמי נטלי, דרך אגב../images/Emo9.gif

אני לא מרבה להגיב, אבל מבקרת בפורום לפחות אחת לשבוע...

g a g a

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

אני איריס. שהות נעימה

silver t

New member
היי...../images/Emo24.gif

האמת היא, אני רשומה בפורום כבר כשנתיים ואולי יותר, ובעבר היה לי יותר זמן להגיב... בכל אופן, אני אשתדל להשתתף פה יותר . קצת פרטים על עצמי: נטלי, בת 26 מקרית גת (מתגוררת באשקלון). מעריצה מושבעת של מייקל קרוב ל16 שנים (בערך משנת 91 או 92) (וואו אני ממש זקנה...
) אז זהו פחות או יותר, ותודה...

g a g a

New member
וואוו, אז היית לגמרי undercover הא? ../images/Emo8.gif

שנתיים בפורום ורק עכשיו יוצא לי לקרוא הודעה שלך? בהחלט סמויה
וסחתיין על הפז"מ המייקלי. אני מעריצה של מייקל משנת 93' (אני מאלה שנפל להם האסימון אחרי שהוא הופיע בארץ
). היית בהופעה כלשהי של מייקל?

silver t

New member
לא לגמרי סמויה...

לפני כשנתיים דווקא השתתפתי יותר, עכשיו לא תמיד יש לי זמן לצערי. לא יצא לי להיות בשום הופעה של מייקל.... א ני מרגישה שזה אחד מהפספוסים הגדולים בחיי... באמת!!!! כשהוא היה בארץ היתי בת 11, ולא הסכימו לי ללכת להופעה... אני כואבת את זה עד היום...
לא יצא לי לראות אותו בכלל בכל השנים הללו, אבל אני עדיין מקווה שיום אחד זה עוד יקרה.

g a g a

New member
למה ריימון לא מדברת על זה?

אני לא מבינה איך מייקל היה מסוגל למנות אותו לדוברת שלו. הבחורה פשוט עציצה. גאד דמיט!

דהאמא

New member
בודאי שזה מייקל

בתור מישהו ששומע את מייקל ג'קסון כבר 15 שנה, אני יכול להבטיח לכם שזה ב- 100% וודאות מייקל שר. הקול אכן קצת שונה, אם משווים אותו ל"מסוכן" או "היסטוריה", אך מאד דומה לקול ולסגנון של "בלתי-מנוצח", כך שהוא ממשיך (לצערי) עם אותו קו של סגנון. אם השיר הספציפי הזה יהיה באלבום החדש או לא אינני יכול לומר. אך זה בוודאות מייקל ששר.

למעלה