***שיר חדש! Akamol - הרי החדשות ***

AkamoLRecordS

New member
***שיר חדש! Akamol - הרי החדשות ***

הגיע הזמן למשהו שונה: Akamol - הרי החדשות. שיר חדש מבית "אקמול-רקורדס" יצא לאוויר העולם. שיר עם סגנון שהופק בצורה מיוחדת שאותה תשמעו כבר בשיר. להורדת השיר כנסו לאתר הבית: Www.Akamol.com האזנה נעימה, לשמוע ולהעביר הלאה זו כל הבקשה. תודה רבה מיספייס: www.myspace.com/akamol

Funky Giraffe

New member
האמת שאת 'הרי החדשות' לא אהבתי

אבל השאר מאוד. בהצלחה, אתה עושה את זה נכון, גם אחלה אחלה אחלה אחלה אחלה של הפקות!

תסלח לי על הבורות

אבל מה כל כך מיוחד בהפקות? שמעתי את הכל השירים ולא היה שום דבר שתפס אותי. לא קול מיוחד, לא הפלואו, לא הנושאים.

glass vegas

New member
נשמע לי בוסרי מדי..

הליריקה לא רעה. אבל לא יודע הפלואו דורש שיפור,ההפקה ממש חובבנית. חיכיתי מספיק נשמע קצת יותר טוב מכל הבחינות. תשאר אני כבר ישמע מתי שהוא.. בכל אופן שיהיה בהצלחה.

אחי זה נשמע כמעט כמו כול שיר

שאמנים חדשים מוצאים כרגע אין חידוש אין משהו שיתפוס תאוזן תנסה לעבוד על זה בהצלחה

עוד?

קודם תגיב אתה למה שאנשים אומרים לך, זה נקרא דו-שיח (או רב שיח במקרה זה). נתנו לך ביקורת, שאלו אותך שאלות לגבי היצירות שלך אם אתה רציני ביצירה שלך אז תתנהג בהתאם.

AkamoLRecordS

New member
....

מה שאמרת זה מספיק, לא מצאת שום דבר מעניין במה שאני עושה ואני מכבד את זה לגמרי, אז להכריח אותך להקשיב או להסביר לך במה המוסיקה שלי מיוחדת?. מעבר לזה לא ראיתי "שאלות". יום טוב

Self Made

New member
לא מוצא בזה שום דבר מעניין

ביט משעמם שאין בו שום דבר מיוחד, לא תופים ואין עבודת סאונד גדולה ביצוע יבש ודיבורים חסרי טעם שלא יוסיפו לי שום דבר

Nechi Nech

New member
נשמע בוסרי מאוד.

ביט חובבני לגמרי. הליריקס לא תפסו אותי יותר מידי. סך הכל לא חידשת יותר מידי מבחינת הגשה ופלואו. ממוצע מאוד. בהצלחה.

למעלה