שיר חדש DIFFERENT WORLD

barlevy

New member
שיר חדש DIFFERENT WORLD

הושמע היום בהשמעת בכורה דרך האתר הרשמי של מיידן - למנויים משלמים בלבד ..כמובן שבתום ההשמעה השיר כבר עלה לרשת בדרכים לא דרכים.. שיר קליט וטיפוסי למיידן

barlevy

New member
והמילים

Iiyeeeeee!!!!!!!!!!!! you lead me on the path keep showing me the way I feel a little lost a little strange today. I think I'll take ahold of whatever comes my way then we'll see what happens take it day by day I thought I had it all I had it all worked out Just what the future held That there would be no doubt But then the card came up and I took another turn But I don't know if it's forever that I run Tell me what you can hear and then tell me what you see everybody has a different way to view the world I would like you to know when you see the simple things To appreciate this life it's not too late to learn Don't wanna be here Somewhere I'd rather be But when I get there I'm afraid it's not for me Tell me what you can hear and then tell me what you see everybody has a different way to view the world I would like you to know, when you see the simple things To appreciate this life, it's not too late to learn (bridge and guitar solos) Tell me what you can hear and then tell me what you see everybody has a different way to view the world I would like you to know, when you see the simple things To appreciate this life, it's not too late to learn Don't wanna be here Somewhere I'd rather be But when I get there I'm afraid it's not for me Don't know what I want or where I want to be feeling more confused the more the days go by

barlevy

New member
ועוד שיר חדש ניתן לשמוע

'Brighter Than A Thousand Suns באתר הרישמי

Axcelius

New member
אוקיי, הנה דעתי על different worlds

בועז צודק, זה שיר פותח קלאסי שלי מיידן. כלומר, הוא מהיר, ריף מאוד קליט. ת'אמת, בקטעים מסוימים של השיר, יכולתי להשבע שאני שומע את Face in the sand מהאלבום הקודם... ובקטעים אחרים יכולתי להשבע שאני שומע משהו מהאלבום Fear of the dark. אני כותב לכם את זה בדיוק אחרי ששמעתי את השיר פעם ראשונה... יש אנשים שממש מגזימים ואומרים שהאלבום הזה עוד יכול להשתוות בגדולתו לseventh son האגדי... אני אומר שלא רק שהם טועים בגדול אלא גם שעם שני סינגלים לא להיטים כמו אלו, מיידן יצטרכו לעשות קסמים בשירים האחרים מכיוון שאיך שאני רואה את זה, יהיה מאוד קשה לעשות זאת.

Axcelius

New member
ברמת העיקרון

אני לא אומר שהשירים לא טובים. להיפך... ברור שזה סיגנון שונה... לעומת זאת different worlds נשמע לי ממש טוב עכשיו וזה האבי כמעט מובהק.. מצד שני לseventh sun יש את הסינטיסייזר החזק, השירים הקליטים והמלודיים... למעשה אני לא חושב שיש אלבום למיידן שמתעלה על seventh son אלא אולי רק כמה שמשתווים לו... אבל אין ספק שאלבום, למשל, כמו דאנס אוף דאת' יותר טוב מפייר אוף דה דארק או נו פרייר... נחכה לשאר השירים... הצלחתי איכשהו למצוא במיול את the pilgrim... נקווה שזה זה.

Axcelius

New member
brighter than a thousand suns...

ברור שיש פה חזרה מובהקת לפרוגרסיב שאנחנו מכירים עוד מברייב. אפשר להבין שסמית' והאריס לקחו קצת השראה מ paschendale וזהו אפיק שיחסית דיי דומה אך לדעתי לא איכותי כמוהו... אין ספק שמדובר פה בשיר כבד וטוב ואוליי אני צריך לשמוע אותו עוד כמה פעמים אבל אני עדין מחפש את השיר שממש יתפוס לי את האוזן אם כי שלושת השירים ששמעתי עד עכשיו מהאלבום החדש דיי טובים... הבחירה שלי לפחות עד עכשיו זה different worlds

Axcelius

New member
אאאאמממ לא מדובר על אותו פרוגרסיב..

אמנם יש כמה שירים ב seventh son שהם כן אבל ברמת העיקרון יש שוני מובהלק בין האלבום הזה לברייב ניו וורלד למשל... seventh son עדין בעל ריפים וקצב אופייני להאבי מטאל אבל ללא ספק, בעזרת הסינטיסייזרים ושידרוגים בקצב בשירים כמו seventh son ו infinite dreams האלבום נהפך ליותר מעניין ובעצם יותר מסוגנן...

Fistuuk

New member
המ

בחיפוש הוא מוצא לי כבר את כל האלבום.. יש סיכוי שהאלבום עלה כבר לאינטרנט לפני שהוא יצא? (בהנהחה שהוא לא יצא.. אני לא מעודכן) דרך אגב מאוד מסריח הקטע של הטבות למנויים משלמים, מסחרה מוצהרת...

למעלה