שיר חדש!!!!!!!!!!

נועה גו

New member
שיר חדש!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo206.gif../images/Emo240.gif

איזו פתיחת שבוע כיפית!!! שלומי שבת מחדש את טל שגב בשיר "יום אחרון",שזה שיר יפהפה והביצוע של טל שגב הוא אחר לגמרי,והאמת,ברור שאנחנו כולנו נישמע לא אובייקטיבים אבל הביצוע של שלומי לוקח בענק.אני כבר לא זוכרת איך המקור נשמע.מדהים! תיהנו http://www.mako.co.il/music-news/singles/Article-ce46e09927a8e21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444 איזה כיף!!!!!!!

karoleking

New member
דיי נווווווווו!!!! שיר מהמם שאני מתה עליו ../images/Emo3.gif

בלי קשר לשלומי. שיר מרגש ברמות על. שיר אמיתי ונוגע... אבל עכשיו עם המאוולים של שלומי..... פשוט למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
דייייייייייייייייייייייייייי

osnat51

New member
../images/Emo23.gif מה זה הדברים האלה?

שלומייייייייייייייייייייי! הרגת אותי עכשיו. מדהים, מדהים, מדהים.

משפחת פורום יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חייבת לשתף אותכם במשהו קטן , אתמול היה לי הכבוד והכייף ללכת לחתונה של מושיק עפיה עם טלי אשתו של רוני דדון אז באמת הייתה חתונה מפוארת עם המון מוזמנים שמרביתם שייכים לזמר הים תיכוני . שרית חדד עלתה לשיר ואחריה עלה ליאור נרקיס ואח"כ אייל גולן . לא תאמינו אבל לא עליתי על שום כסא למעשה גם על רחבת הריקודים לא עליתי . אף אחד לא עשה לי את החשק ולא מדליק לי את הניצוץ שיש לי בלב כמו ששלמה המלך עושה לי .ולכולנו . בסוף הערב בדרך לאוטו טלי אומרת לי " אין על ההופעות של שלומי " כן , תספרי לי . ועוד משהו קטן שאני יודעת כבר מזמן אי אפשר שלא לספר לכם איזה פירגונים קיבלה טלי על בעלה היקר רוני אם כנגן מוכשר מאוד המהווה כדוגמא אישית להרבה נגנים ואם כאדם שהדבש נוטף ממנו . צוות מנצח שלומי , רוני וכל הלהקה בתקווה שלחתונה הבאה שלמה יעלה לבמה . לילה טוב

נועה גו

New member
ריקי מה נשמעעעעעעעעע?????

איזה קטע זה להיות בחתונה כזאת...נראה לי כיף לאללה. בטח זה היה באווניו נכון? זה ממש נהיה האולם הקבוע של הזמרים.

נועה יקרתי, אהובתי

מתגעגעת אלייך מאוד מאוד מאוד !!!!! כן באווניו זה היה!!! ולדעתי האולם שאני עובדת בו הולך להיות תחרות רצינית לאווניו . איזה כיף שאני יעבוד בערבים ושלומי יופיע .

למעלה