שיר חדש: Make Me.

שיר חדש: Make Me.

לאחר ההופעה ב-VMA, ג'נט העלתה לאתר הרשמי שלה שיר חדש בשם Make Me. באתר MTV נכתב שהוא כנראה יהיה הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש ושהוא מכיל בית מהשיר Don't Stop 'Til You Get Enough של מייקל, שהיה הסינגל הראשון מתוך אלבומו Off The Wall. מה אתם חושבים

מצוין.

בהתחלה נשמע מבולגן, דורש כמה שמיעות בכדי להבין את ההפקה שמסביב. לא בטוח שזה הסינגל הראשון (גם את Weedend היא העלתה לאתר הרשמי לפי השחרור של 20 Y.O), בלי קשר זה יכול להיחשב על ידי המבקרים כסינגל הראשון הטוב ביותר שלה מאז TTWLG בקלות.

אל תגזים, Got 'Til It's Gone אהוב מאוד ע"י

המבקרים. ולגבי Weekend, זאת פשוט חוצפה ששירים כמו Call On Me נמצאים באלבום והוא לא!

אדיר! ../images/Emo47.gif

אני מקווה שהאלבום גם יהיה בניחוח אייטיזי, למרות שכ"כ מתבקש אלבום בסגנון אלבום בסגנון טריפ-הופ (בדומה ל-Ray Of Light של מדונה). ושתעבוד גם עם גרוב ארמדה.

טלי12546

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהההההההההה אני לאהובבבבבבבבבבבבבבבבב

Just Jason

New member
שיר מדהים ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

Just Jason

New member
שיר מ-ע-ו-ל-ה אין לי פשוט מילים לתאר XD

אין לי מילים לתאר כמה אני אוהב אותו.. אני פשוט מבסוט שחבל על הזמן שיר אחד היפים של ג'נט איי פעם [או שהגזמנתי IF גם טוב ><" ]

למעלה