שיר חדש- TOO CLOSE FOR COMFORT

DesertRose7

New member
שיר חדש- TOO CLOSE FOR COMFORT

מקפליי הופיעו עם השיר הזה ברדיו בגירסא אקוסטית. שיר מדהים
ועוד לחשוב איך הוא יהיה עם כל הכלי נגינה בגירסת אולפן
תהנו

PunK RocK 1o1

New member
הוא יפה

אבל אני מעדיפה את I'LL BE OK [שבהופעה הזאת בכלל מדהים
] ואת I'VE GOT YOU

DesertRose7

New member
בתור סינגל?

או בכלליות? בתור סינגל ברור
אני מקווה שבשלב הזה הוא גם לא יצא בתור סינגל. אני עדין בעד I'VE GOT YOU

DesertRose7

New member
I'll Be Ok - בגירסא אקוסטית

מאותה תוכנית רדיו. תהנו
http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=3UGR8W5MDAIX00P9BZKXMYC0PT

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifת'נקס שחר../images/Emo140.gif

השיר החדש ממש יפה! וגם IBO באקוסטית יפה!

תודה!

אבל השירים האלה הם לא ממש בסגנון של האלבום הקודם......נראה לי שאני מעדיפה תסגנון של האלבום הקודם מאשר זה....

danirit1

New member
למהההההההה

היו סנד איט לא עובד לי לא שמעתי עוד את אב גט יו או ההופעה של זה או ההופעה של אל בי אוקיי או כל גירסה אקוסטית ששמו פה להורדה!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמישהו יעזור לי אני מצ'תקלפת!!! למה אני תמיד האחרונה לראות את הכל!!!! עד שאני כבר רואה דברים זה מתיישן!!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif תגובה לשתיכן...

אני מסכימה עם שתיכן
. כאילו מצד אחד אני אוהבת את הצד הג'יימסי וזה באמת קצת חסר, אבל מצד שני מעניין לראות איך הם יתמודדו לבד. וזה לא שהשירים החדשים גרועים, זה פשוט שאנחנו רגילים למשהו שונה.

DesertRose7

New member
הם התבגרו

בדיסק הראשון הם עשו בעיקר כיף.. כל מיני שירים כיפיים ואני אעז להגיד על כמה אפילו שתוטיים.. ועכשיו TOO CLOSE FOR COMFORT ממש אהבתי איך שהם מביעים את עצמם במילים. (ממש מורה לספרות נהייתי) אני מרגישה שהם התבגרו בשיר הזה.. וזה מה שחיפשתי בדיסק השני.

DesertRose7

New member
לכל המעוניין - דאגי שר שורה סולו

"But if u turned your back on me now when I need you most but you chose to let me down, down, down."

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gifתודע רבע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

loner in love

New member
איך לא שמתם לב?!

שדאגי שר?!?!? שמעתי את זה על הפעם הראשונה והייתי בשוק ששחר היתה צריכה להגיד לכם!!!
זה יהיה באמת מדהים מוקלט תודה שחר

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif שמתי לב../images/Emo3.gif

בפעם השנייה ששמעתי את השיר [אחרי שכבר הגבתי] בגלל שבפעם הראשונה בכלל לא התרכזתי בו כי סידרתי את החדר
, ולא היה לי כוח להגיב שוב
. והוא שר ממש חמוד שם
. אני מדמיינת לעצמי כמה הוא מרוצה מעצמו שהוא סוף סוף שר [ולא, שירי כריסמס לא נחשבים
]

למעלה