שיר חדש

שדראיו

New member
שיר חדש

חסר שם,נכתב על חבר _______________________ תקראו לזה שולי ותקראו לי מפונק ותחשבו שאין לי בושה ושאני אדם בלי תקנה ושיש מסכנים,עניים וחולים שגם ככה מספיק סובלים אבל גם אני אנושי וזה לא משהו אישי אבל גם אני צריך תשומת לב גם אני צריך מילה טובה גם אני צריך שיקשיבו לי גם אני... אתם פורחים ואני נרקב בינתיים ואתם לא טורחים לבדוק אם אני חי עדיין אני סתם כביכול בסדר אני לא בא ממצוקות אז למה שתקדישו לי זמן? אין לזה שום הצדקות אבל גם אני צריך תשומת לב גם אני צריך מילה טובה גם אני צריך שיקשיבו לי גם אני... אני אולי מפונק והשיר הזה אולי שולי אבל גם אני בנאדם וצריך שמישהו יהיה שם בשבילי אז אם אתם לא עסוקים בלעזור לאחרים אולי תרימו טלפון זה יעזור המון אבל זו סתם אשליה כי אתם לא תתקשרו מבחינתכם הכול בסדר אז אין סיבה שתעזרו אולי אם הייתם בודקים אולי אז הייתם יודעים שאני צועק בחשיכה ואולי אז הייתם עוזרים אבל...אני לא צריך תשומת לב,אני כבר לא צריך מילה טובה אני אסתדר יפה בעצמי...הכול זה לטובה

etyo1

New member
איך כולנו, מתישהו, מרגישים אותו דבר

כתבת מקסים ונוגע.. תמיד מפתיע אותי מחדש לגלות כמה דמיון יש בכולנו. זה שאין שום דבר שהוא "לא בסדר" עוד לא הופך אותנו למאושרים ודאגה של מישהו כלפינו, חיבוק או סתם מילה תמיד תמיד מצליחים להפיג את הבדידות, לגרום להרגיש קצת יותר שמח. וכן רובנו לומדים "להסתדר לבד". אני לכשעצמי למדתי שאלא אם אני מרוקנת לגמרי מאנרגיות, הרי שכשאני רוצה לקבל חיבוק גם למצוא למי לתת אחד מצליח לעשות לי טוב. בדר"כ זה עובד, לא תמיד. בכל מקרה - אתה לא באמת לבד ולו בגלל שמן הסתם מסביבך יש הרבה אנשים שמרגישים בדיוק כמוך
שיהיה יום טוב.

למעלה