שיר חדש

רינה7

New member
שיר חדש

כרגע השמיעו בגימל את השיר החדש והמקסים של גלי. שנה טובה לכולם. גלי בשבילנו היא זמרת השנה ולא צריך שום אישור של שום מצעד אין כמו גלי ולא יהיה. ושוב שנה טובה

שרית7

New member
שנה טובה לכולם

מיותר להרחיב בנושא של זמרת השנה. מדובר במשחק מכור מראש כך זה היה מאז ומעולם. האמת, מאיה בוסקילה תקח ומגיע לה ללא כל ספק. למרות שאני חושבת שלולא האלבום של גלי היה יוצא באמצע השנה הסיכויים שלה לזכות ב"תואר הנכסף" היו גדולים יותר. "מה שאת אוהבת" יצא בדיוק לפני ראש השנה שנה שעברה מאוחר מדי מכדי בכדי להתמודד אשתקד, ו"זה רק אתה" יצא מוקדם מדי השנה... בקיצור הכל שטויות.כמובן שזה לא מה שקובע זה לא מהווה סטטוס לכלום מלבד לקהל מאוד מסויים שהולך אחרי הצעקה האחרונה באפנה זה לא מה שממלא אולמות ולא מה שמביא פרנסה. זה נחמד ומחמם את הלב לא יותר. וחוץ מזה גלי כבר קטפה כמעט כל תואר אפשרי בקריירה המפוארת שלה כולל זמרת השנה 3 פעמים,(79,80 (בגל"צ)ו91) שחקנית השנה ועוד תארים שזמרות ישראליות אחרות יכולות רק לחלום עליהם...אני הייתי אישית מאושרת הרבה יותר לו היו מקיימים את טכס תמוז השנה, והמופע שלה היה מועמד לתואר מופע השנה. ואני מאמינה שהיא היתה לוקחת ובגדול.

שלמונזה

New member
גלי זמרת השנה בשבילנו ../images/Emo168.gif

באמת שלא מעניין אותי מי מתמודד עת התואר הזה, בשבילי רק גלי עשתה את השנה במוזיקה הישראלית. האלבום שלה חבק אותי לאט - פשוט מדהיםםםםםםםםםם! יצאו שירים גם השנה, הופעות מוצלחות והמון המון אהבה מהקהל. אז הצעירים של הדור הזה כנראה פחות מכירים את גלי ואוהבים את מאיה בוסקילה רוני וכו', שיהנו. אנחנו יודעים מי הזמרת האמיתית!

hilali1

New member
יפה אמרת

הזיכרון של האנשים קצר. האלבום של גלי יצא בתחילת השנה שחלפה ואנשים לא זוכרים אותו רק את הדברים שיצאו לאחרונה, הדברים החדשים שתוחנים ברדיו וכאלה שהם מיינסטרים. גלי היא הרבה יותר מכל זה!!

R o b b i e

New member
יש לי את השיר "והאדמה לא בוכה"

שיר מקסים מאד מרגש ועצוב לחן של תלמה אליגון(שכתבה את דרך ארוכה) ועיבוד של טל שגב מקווה שאהבתם להזכירכם שמענו את השיר לראשונה במפגש מעריצים לפני כולם

עדי 345

New member
היום שמעתי את השיר החדש!

היום שמעתי את השיר החדש, וזו כבר המתנה הכי טובה לראש השנה, מבחינתי. לא הייתי ליד רדיו, אז התקשרו אלי והשמיעו לי את השיר דרך הטלפון הנייד. לא הצלחתי לשמוע את השיר באיכות מאוד טובה, אבל ממה ששמעתי, נראה שהשיר מרגש ביותר! גם לפי הכתבה אתמול ב"ידיעות אחרונות", הסיפור שמאחורי השיר ממש מצמרר.

שלמונזה

New member
שמחה שיצא לך לשמוע ../images/Emo168.gif

אכן שיר נורא יפה, והסיפור שמאחוריו נורא עצוב! אני צריכה להתחיל להקשיב יותר לרדיו, כי לא יצא לי עוד לשמוע שם את השיר החדש :( אני רוצה לשמוע אותו שוב...

לי עוד לא יצא לשמוע את השיר..../images/Emo4.gif

ברדיו, אין לי ממש זמן להאזין(למרות שעכשיו אני מאזין למצעד השנתי של גלגל"צ, גבסו זמר השנה סתם שתדעו
) מזל שהיתה פגישת מעריצים, אחרת לא הייתי שומע! ורובי
אתה תמיד משיג הכל!!

למעלה