שיר טורקי ששמעתי לאחרונה באנטליה

urisehayek19

New member
שיר טורקי ששמעתי לאחרונה באנטליה

שלום לכולם, הייתי בפסח באנטליה בקלאב ונציה(צמוד לקרמלין ולטופקפי), במועדון לילה השמיעו שיר טורקי ואמרו שהוא הלהיט העכשיו של טורקיה, למשהו יש מושג על מה מדובר?

טליה ג

New member
מי שר אותו? זמר או זמרת?

הנה ה-TOP 10 במצעד הטורקי נכון ל-10 באפריל 2007. אני מציעה לך לרשום אחד אחד את שם הזמר + השיר ב-Youtube ולבדוק את התוצאות. אולי תגלה את השיר שחיפשת! 1. iBRAHiM TATLISES - BULAMADIM 2. MURAT BOZ - MAXiMUM 3. YONCA LODi - HIÇKIRMALISIN 4. YAKUP EKiN - SENDEN SONRA 5. RAFET EL ROMAN - SENDE HERŞEY YALANDI 6. ALIŞAN - SARI GÜLLER 7. SERDAR ORTAÇ - MESAFE 8. FERHAT GÖÇER - CENNET 9. BERDAN MARDiNi - TERKEDiYORUM 10. ZEYNEP CASALiNi - DOKUNMA BANA בהצלחה! וכמובן ברוך הבא לפורום שלנו

urisehayek19

New member
אני לא זוכר

וגם אם הייתי זוכר בטוח לא הייתי הוגה אותן נכון כי הוא בטורקית... היה לו קצב נחמד ושמעתי אותו גם בשדה התעופה, ככה שהוא בטח מתנגן ברדיו אמרו לי רק שזה השיר הכי להיט היום בטוקריה. היית פני שבוע בערך...

טליה ג

New member
יש לי עוד הצעה בשבילך

תזמזם את מה שאתה זוכר, תקליט את עצמך ב-Recorder של Windows, ותעלה את הקובץ לפורום. את העצה הזאת גם נותנים בפורום זיהוי שירים. ניסית לכתוב ב-Youtube את שמות השירים והזמרים שברשימת ה-Top 10 שנתתי לך? אם מדובר בלהיט הכי חם בטורקיה, סביר להניח שהוא ברשימה.

urisehayek19

New member
לא הכרתי את יו טוב אז

פשוט הורדתי את השירים באי מיול, אבל זה לא אף אחד מהם למרות שיש שם כמה שהם יפים ואפילו serdar ortac-mesafe, קצת מזכיר אותו זה משהו בסגנון הזה קצת יותר שמח קצבי

למעלה