שיר ישנה 6 שעות (כמעט) ברציפות

שיר ישנה 6 שעות (כמעט) ברציפות

אממה, היא חיה לפי שעון ארה"ב. אתמול בלילה (שעון ישראל) ישנו מ 2:00-4:00. בעצם זה היה היום... אח"כ מ 6:30 ועד עכשיו (12:30). בינתיים היא רק מראה סימני התעוררות. ב 6 שעות שינה היא התעוררה פעמיים ליניקה של 5 דקות ונרדמה מחדש. אולי כדאי לעבור דירה לארה"ב? זה יתן לנו לישון קצת בלילה? התמונה שמצורפת היא, כמובן, לא משעות השינה, למרות שהיא לא פחות חמודה כשהיא ישנה.

יונית ש

New member
איזה בובונת מקסימה

נושא השינה עדיין רגיש אצלנו. ואני לא רואה שינוי בזמן הקרוב. ולשיר שלכם כל הכבוד 6 שעות זה נפלא
. כלומר הפוטנציאל לשינה ארוכה קיים רק נשארה בעייה קטנה, להעביר את הפוטנציאל ללילה..
פרט פעוט למדי. אבל אם תצליחו תספרו את הסוד.
יונית

איזו פוצ´קי מתוקונת!

תמונות כאלה עושות לי חשק לעוד אחד... תומר כבר כזה גדול... אוווווףףףףף - הוא לא יכול להיות בן חודשיים שוב?!? שיר מקסימה!

jole

New member
חנה היא מדהימה../images/Emo104.gif

ובאמת זה נורא כייף שהם מתחילים לישון.

ילדים שלא מסתדרים

שמי טלי אני בת 30 יש לי שניי ילדים ילד בן 10 וילדה בת 5 הם אינם מסתדרים בכלל ויש הרבה מצבים שאני מגוננת על הילדה הקטנה שלי יותר פשוט אני מרגישה שאני צריכה לעמוד לצד החוליה החלשה ואז הילד הגדול מרגיש שאני לא איתו ואומר לי שאני לא אוהבת אותו ולדעתו אני אוהבת רק את הילדה אני מרגישה עם זה מאוד רע. איך אני יוצאת מן התסבוכת הזו שחוזרת חלילה

כן. מקפידים

זה ממש לא עוזר. כשהיא ישנה שינה עמוקה אני לא מצליחה להעיר אותה עם רעש ואור וכשהיא עירנית אני לא מצליחה לשכנע אותה לישון גם אם יש בבית חושך ודממה. החלטתי לא להלחם בזה ולחכות שזה יסתדר.

זאת הדרך הכי טובה.

בגדול, גם על גלי בגיל הזה, וגם יותר מאוחר, ממש לא הרשימו החושך והשקט. היום זה כבר חובה. אם יש אור בסלון, היא לא תלך לישון. איך את מסתדרת בלי ליאור? שישוב מהר הביתה, אמן...

כזאת פיצי וכבר עם תסרוקת ? ../images/Emo6.gif

ממש מתוקה, נראה שהיא גזעית כבר עכשיו עם קוצים בשיער. נקווה שהשינה הרצופה תמשך גם אחרי הג´ט-לג

היא ממיסה את לב... ועושה חשק

למס´ 2. אבל במחשבה שניה, אולי נחכה לעבור קודם לארה"ב
תהני ממנה, היא נראית כל כך מתוקה! ליאורה

../images/Emo41.gif תודה לכולם על המחמאות ../images/Emo9.gif

תמיד כיף לקבל חיזוק חיצוני לידיעה הברורה שלנו שהילדה מקסימה

היא באמת חמודה. בקשר לתסרוקת -

גם מאיה שלי נולדה עם שיער כזה, ולאט לאט הוא התחלף לתלתלים...

יש פוטנציאל לתלתלים

לפי הדמיון הרב לליאור יש סיכוי טוב לתלתלים. גם הוא היה עם שיער חלק בתור תינוק ואח"כ זה הפך לתלתלים אז הכל יכול להיות.

חן123

New member
חנה, את יודעת ששיר נורא מזכירה את

אור (בעצם להפך), בעיקר בעניים! חוץ מיזה כל הכבוד על ה-6 שעות שינה, בקרוב אצלינו... נ.ב. השארתי לך הודעה בטלפון חן

למעלה