שיר כניסה לחופה? או מנגינה?

שירי71

New member
שיר כניסה לחופה? או מנגינה?

אם רוצים לשים שיר שאינו ישראלי, משום שהוא בא אחרי קבלת פנים שכל כולה שירים אך ורק ישראלים, ורוצים לחתוך את האווירה עם שיר אחר או נעימה כלשהי, אבל לא משהו דרמטי, מה אפשר לשים? אגב, זה יכול להיות משהו לא מוכר בכלל או שזה יכול להיות משהו כן מוכר אבל לא מאוס, כמו איזה משהו שאנשים יגידו: "יו!!! איזה שיר יפה מלא זמן לא שמענו אותו..." כלומר משהו שהיה פעם מאד מאד מוכר אבל לא שמעו הרבה זמן, וכמובן זה צריך להיות לא עצוב מידי, לדוגמא אהבנו את "FOREVE YOUNG" אבל המילים לא מתאימות לחתונה...

צוקה

New member
גם אנחנו התלבטנו רבות בנוגע לשיר

כניסה ולבסוף החלטנו על המנגינה מהסרט "חתונתה של מיוריאל" Dancing Queen כולנו מכירים את השיר מלהקת ABBA, אבל הביצוע הזה שונה הוא מנגינה והוא איטי מאוד - ובכלל בעיני הוא מעביר צמרמורת. אחת מהאפשרויות האחרות שלנו היו מהסרט מלך האריות של דיסני - Can´t u feel the love tonight - שזה גם שיר מקסים לטעמי.

שירי71

New member
זה בדיוק מה דרציתי

כלומר השמיע לנו את זה אתמול ונדלקתי על הביצוע אבל: זה אורך רק דקה אחת,הביצוע מהסרט ולכן לא התאים לנו... שלכם ארוך יותר?

אתי@

New member
אנחנו נכנסנו עם קטע מוסיקלי של להקת

The corres. זה קטע בסגנון אירי (אני חושבת), מאוד יפה, לא בומבסטי ולא קיטשי, אבל מאוד מרשים. ואין מילים ככה שזה לא יכול להיות לא מתאים. העניין הוא שהוא לא כ"כ מוכר ואנשים לא יוכלו להגיד "וואו, הרבה זמן לא שמעתי...". אם את מעונינת אני אנסה לברר לך את שם הקטע (צריך להתקשר לתקליטן שלנו...).

songs

New member
a very nice song is

THE POWER OF LOVE there are many versions to this song you can choose one that you like Mazal Tov

*שיר

New member
Have I told you lately that I love

you של רוד סטיוארט או
I feel the earth move under my feet של קרול קינג
The one I love - REM
When a man loves a woman ואני אחשוב על עוד...

shusa

New member
המלצה לשיר ../images/Emo91.gif

אני התחתנתי לצלילי השיר של בריאן אדמס: I´M READY. מאוד מיוחד לדעתי ומילים שמתאימות לסיצואציה :) שווה לבדוק

והנה עוד כמה רעיונות מוכרים

Carpenters - Close To You Turtles - So Happy Together Various Artist - It´s Just a Perfect Day Nat King Kole - UNFORGETTABLE Frank Sinatra - Love and Marriage Sting - Shape of my Heart John Denver - You Fill Up My Senses U2 - can´t help falling in love ארקדי דוכין היא לא דומה

הילית*

New member
גם לדעתי השיר מקסים וכ"כ מדבר אלי

וגם השיר הזה מופיע באוסף שדל הילית וישראל מהחתונה....(ישראל הכין לי אוסף כזה...)

למעלה