שיר לאמצע הקיץ - מקווה שתמצאו בו

חזקוש

New member
שיר לאמצע הקיץ - מקווה שתמצאו בו

הנאה ונעים לטעמכם.אם כן, יש עוד! כך סתם וכי מה? / ח ז ק י חזיתי בה על החול הבוהק, שפת ים תכול . קימור גבה הרך כחוגג , בוסר אומר, לא פוסק מצהול. באון קרבתי ואשב לצידה. הסיטה ראשה בענווה , שערה הגולש, כהה אל החול. לבי החסיר פעימה, איך אסבול? הבעתי מילה, אך במבט . היא לא אותה הגד שמה. קמתי כך סתם, - שלום! כך סתם, כך סתם, וכי מה?

חזקוש

New member
כאב? לא קלילות מצ'אואיזם כן .אבל

אחרית לא ידועה אולי חזרתי? והשגתי? שיר חרוז - הנהנית ?

חזקוש

New member
אשמח לתת לך הבהרות על השיר

לצערי רק את תקראי אותי כי ההודעה כבר עפה להלעמוד השני. גם כך הבנתי שאין טעם שאפרסם בפורם עוד מתוך אסופת שירי כי סגנוני לא בטעם הגלושים כאן- השיר, תיאור ומונולוג של בחור/נער צייד הנמצא בחוף הים. רואה נערה תחושותיו פעולותיו ומה שקורה כך סתם וכי מה? / ח ז ק י חזיתי בה על החול הבוהק, שפת ים תכול . קימור גבה הרך כחוגג , בוסר אומר, לא פוסק מצהול. ---הצייד רואה ומזהה הטרף נראה לו בוסרי מזמין ובעל סיכוי "כחוגג" כפל משמעות גם המראה מרנין את הצייד חוגג וגם הצייד בליבו. -----בוסר אומר, לא פוסק מצהול.---שוב הכפל המראה אומר בעצמו וכן מחשבות הצייד. באון קרבתי ואשב לצידה. הסיטה ראשה בענווה , שערה הגולש, כהה אל החול. לבי החסיר פעימה, איך אסבול? "באון" =כוח בטחון,הצעד הראשון דורש העזה בטחון גם למראית עין. "הסיטה ראשה בענווה ," משחק הביישנות או מבוכה אל מול הזר או הכנה לדחייה. "שערה הגולש, כהה אל החול." שייך לראשה המוסט, משחק מילים יכול גם להיות כתוב "שערה הכהה גולש אל החול -משחק היפוך בית קודם החול בוהק ניגוד לשער הכהה. "לבי החסיר פעימה, איך אסבול? " בסרקסטיות, הבית הבא מוכיח שריגושו של הצייד חולף. הבעתי מילה, אך במבט . היא לא אותה הגד שמה. קמתי כך סתם, - שלום! כך סתם, כך סתם, וכי מה? "אך במבט"---- יש למלא החסר בין השורות הצייד בתחילה מביט ללא אומר אך אחר כך כן שואל לשמה נתקל בסירוב ומתחפפ. "קמתי כך סתם, - שלום! " - נדחה נפגע ומתאושש כי יש את הצייד הבא "כך סתם, כך סתם, וכי מה?" -- בסרקסטיות כביכול, הצייד מנחם את עצמו על חוסר ההצלחה. השיר מציג מצב מאצ'ואיסתי במהותו ושוביניסתי בנשמתו, מצב שעד היום קורה בשפת הים למרות שנכתב לפני 35 שנה. השפה אולי גבוהה מעט אבל השיר עוסק וזורם עם נושא אחד מבלי להתפזר.

עכשיו הכל ברור../images/Emo9.gif ותגובתי...

השפה שלך מעט גבוהה בשבילי בהיתחשב שאני לא ילידת הארץ וגם עדיין רק בת 16 לא יצא לי ללמוד עברית לעומק מימי.... את השיר אחרי ההסבר שלך אהבתי מאוד, אכן השיר הוא ציני מאוד (ציניות זה דבר מצויין) אהבתי את הגישה הפמיניסטית המוסטרת והתלהבתי מאיך שהפכת את המצב הכה מוכר בחוף הים ליצירה על דרך הכתיבה לא אוכל להגיב כי אני עדיין חובבנית ולא מתמצאת עדיין מספיק בכתיבה....

חזקוש

New member
תגובתך הסבה לי קורת רוח מרובה

שמתי ליבי לגילך וקשיי השפה והכתיב. אני ממליץ לך להשתמש במעבד תמלילים לכתיבה הראשונית ולאחר מכן להעתיק את התוכן אל גליון התגובה. הערתי כבר קודם את דעתי כי את -ברוכה בכשרון טבעי- לכתיבה כדי לשפר את שפתך, אני ממליץ לך לקרוא ספרות ושירה שנכתבה בחצי הראשון של המאה שעברה ואחורה. מומלץ אפילו לקרוא את התנ"ך שאפשר להנות מהקריאה בו אם לא ניגשים לזאת עם דעות קדומות. חזקוש

קסנדרה*

New member
חזקי - ברוך הבא כבר כתבתי לך ?

אם לא אז ברוך הבא. רגע.... תן הזדמנות - אל תברח כ"כ מהר וחוץ מזה תן ליולי-אוגוסט לעבור בשלום - יש בפורום יוצרים מבוגרים אשר נוטלים חלק בפורום באופן קבוע וכרע קצת נעדרים בגלל חופש וכו'. גם אני כרגע בתקופת בחינות ונעדרת פה ושם - אני מזמינה אותך להישאר. לטעמי הסגנון שלך טוב ואהבתי אותו. מבחינתי היצירה חפה מכל הערה וכתובה טוב
קסנדרה

חזקוש

New member
זו פנייתך הראשונה אלי וברוכה הפונה.

תודה על תשומת הלב ועל ההזמנה,נשארתי! חזקוש

חזקוש

New member
תודה, שמתי ליבי גם אני לכתיבתך

והיא נשאת חן בעיני. פרסמתי בפורם שיר נוסף: ""חוקים באהבה" שמו ומופיע תחת הכותרת למאוכזבים מאהבה התעופף לו לדף 2 מחוסר תגובות. אני הבוקר יוצא לשרות מילואים כך שלא אוכל לענות באם תגיב ביי

למעלה