שיר לאשה נפלאה

שיר לאשה נפלאה

לאשה יקרה איך עזבו אותך כולם ולא הבנת מדוע. את באמת לא מבינה מה עשית שכך קרה, בסה"כ התערבת כמו שחשבת. בסה"כ הבעת את עמדתך הגנת על בחיר לבבך. את עדיין חושבת שלאמת את מקורבת, אך החיים מראים לך אחרת. זרקת מילים פוגעות ולא פעם זה קרה. אחד אחרי השני עזבו אותך כולם. תראי זאת כפקיחת עיניים, מחי את סערת רגשותייך ותבחני את הדברים לאורך זמן.... אל תתכחשי לעובדות תראי אותם נכוחה. זהו לא סגירת חשבון, אלא כדי שתפיקי לקחים, הפתחי אל החיים. עצרי את מילותייך כמה שזה קשה. אף אחד אחר לא יאמר לך את זה. אף אחד לא ישים מולך מראה. את בטוחה שעשו לך עוול. וכולם רעים אלייך. אך כאן את טועה. כולם כואבים. הרגישות היא שגרמה לאנשים להתרחק. פוחדים מלשונך החדה. את פוגעת בלי משים. קרבת אלייך נשמות טהורות ורגישות שבאו לשמח את לבבך וראי את התוצאות.... האם את באמת חושבת שזוהי קנוניה? אלה מילים מכל הלב. אולי הם קשות ואולי הם חדות אבל חייבת הייתי לפקוח את עינייך ולהראות לך שהחיים הם לא רעים ואנשים לא זאבים. נפגעו ממך לא פחות ממה שנפגעת עצרי את לשונך ושחררי את תבונתך. את אשה נבונה חכמה ופקחית ואת נשמה טובה. אהבתי אלייך טהורה ללא אינטרסים וללא משורה. המילים יצאו ממקום של תום וטוהר אל תתני לאופל להשתלט עלייך כי במקור שם בפנים את אשה נפלאה וטובה.

קוקי500

New member
התבוננות ותובנות

להבין את אי ההבנות אני אהבתי את כתיבתך היא מרגישה לי אמיתית

תודה לך קוקי

אני אוהבת את כתיבתך בשירי אומנם אני לא מגיבה אבל קוראת אותם ומאד נהנית. אני אגיב בהמשך היום על שירייך. תודה לך

למעלה