שיר לחתונה

zamzam

New member
שיר לחתונה../images/Emo53.gif

האם למישהו יש רעיון לשיר שאוכל לשיר בחתונה לבעלי?

mitgo

New member
כבר אמרנו

מה רע בברית-עולם? מקסימום תהיי יצירתית ותטי את הפעלים מלשון זכר ללשון נקבה.. דרך אגב, אולי אתם צריכים קלידן ללווי? :)

המוזרה

New member
אז מה? מי אמר שחייבים חרוזים?

מה "עם חוץ ממך כלום"? קליינשטיין או "קח אותי כך" לאתי אנקרי "אהבה ממבט ראשון" אריק איינשטיין "לא יכול להוריד ממך את העיניים" - מאיר אריאל "ובלילות חדרנו נאטם" חיפשתי שירים של נשים או שנראה לי קל להטות אותם ללשון נקבה אם תרצי אפשר לחפש עוד

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לזה גם ביצוע של חוה אלברשטיין

לא יצא לי לשמוע אותו, אבל הבנתי שהיא שינתה שם קצת את המילים כדי שיתאימו.

zamzam

New member
זהו בדיוק. את הגרסה הזו של חווה אלב

אלברשטיין אני צריכה

zamzam

New member
תודה. את המילים של מתי כספי יש לי../images/Emo51.gif

אני יודעת שחווה אלברשטיין שינתה קצת את המילים

ניק04

New member
"יש בי אהבה והיא תנצח "

אריק איינשטין. שיר שמסביר למה בכל החרא הזה, האהבה עוד מנצחת. וכמו שאצלנו בבית נהוג לומר: "יש בי אהבה והיא תנצח 2 - 0 והשופט הוא אנטישמי)

ST

New member
מה לגבי השיר ../images/Emo29.gif

"כולם יודעים" של אהוד בנאי? זה כן שיר שאת יכולה לשיר לבעלך שמעתי אותו לפני שבועיים ברדיו, בגרסה ´נשית´ אולי תצליחי להתקשר לרדיו ולבקש שישמיעו שוב, ולרשום את ההבדלים בין הגרסאות... אני זוכרת שזה היה משהו כמו "הו, אהובי הקשב נא אל העפרוני..." במקום (במקור) "אהובתי, הקשיבי אל העפרוני..." איך זה? אם יהיו לי עוד פרטים, אני אכתוב.. ושיהיה במזל טוב!
בשורות טובות, אסתי.

צמריקו

New member
רעיון קצת לא שגרתי אבל...

למאיר אריאל יש שיר שנקרא "איך לפעמים אני" בהופעה בקיסרה עשו אותו שירה גפן וקרני משהו, לפי דעתי מאוד רומנטי.

shellyland

New member
רעיון שגנבתי מחבר

"הזמן עובר ואנחנו יחד" של שלמה גרוניך

sdfg1

New member
המילים

הזמן עובר ואנחנו יחד הזמן עובר ואנחנו קרובים יותר חברים באים והולכים זוגות קמים ונופלים תינוקות נולדים הופכים אנשים הזמן עובר ואנחנו יחד ראינו כבר הרבה דברים יפים נסענו לבקר את ההורים אין עוד ילדים שיהיו בריאים את מנסחת חוזים אני חותם ומסכים הזמן עובר עלינו יחד עובר כל כך מהר הזמן עובר ואת מקשיבה לי הזמן עובר ואני מנגן פסנתר הזמן עובר ואנחנו יחד הזמן עובר ואנחנו קרובים יותר מסיבות בעיר נדלקות חתיכים תופסים חתיכות ואצלנו מזמן כבו האורות הכי נפלא זה לישון ביחד חולמים ביחד את החלומות ובאויר בונים שני ארמונות את כל כך יפה כשהבוקר בא נוספות אותיות מתמלאות למילים תמיד זו רק תחילת הדרך אנחנו עוד לומדים הזמן עובר ואת מקשיבה לי הזמן עובר ועוד יש לי הרבה לספר...

למעלה