שיר לחתונה...

sarit129

New member
שיר לחתונה...

אנחנו מתחתנים עוד חודשיים... איזה שיר מתאים לדעתכם משירי מאיר, לכניסה או ליציאה מהחופה? חוץ מ "לא יכול להוריד ממך את העיניים"... תודה

איל1לשם

New member
אולי אפשר ביציאה מהחופה

את "הכנסי כבר לאוטו וניסע" סתאם צוחק ...... אולי אפשר את מודה אני......

../images/Emo6.gif צב"גתי......

אולי את.... "שדות גולדברג"? (ילדתי שלי, צודקים!) הנה המילים: ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור לך מרחב השדה המוזהב הוא יקסום לך אלף גוון בחידת מרחקיו אך בכל מקום ליבו אוון הוא לעינייך זב כזב זב אכזב ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי אל תלכי לבדך הוא ימכור אם ואב השדה המוזהב הוא יתן לך רעננה הוא יביא לך מטר רץ פרדס חנה כרכור צל עלי בננה רק ליבך הנמרץ נמרט נשרט ונמחץ ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב בחיים עובר שבוע עוד מעט נרדם לב נודד אל מבוע אל שלחייך פרדס רימונים כפרים עם נרדים ילדתי שלי אל תלכי לבדך אל תלכי לבדך בשדה המוזהב ילדתי שלי

שמש א

New member
את השיר הזה בחרנו בחתונתנו

אבל בתור השיר האחרון ברחבת הריקודים.

ilovelior

New member
קשה קשה

הייתה לי את אותה בעייה , רציתי שיר בשביל לעלות לשיר בחתונה. קשה בגלל שלמאיר יש כ"כ הרבה דו-משמעויות בשירים. אין לו שיר שיתאים בול כמו שירים של כספי למשל , אבל אלו של כספי הם קיצ'יים מידיי - וגם הלחנים שלו הם די דיכוניים ולא מתאימים "להופעה. בסוף ננעלתי על מודה אני (למרות שלא יצא בסוף) , "יהיה לנו טוב , טוב מטוב טוב מאוד - זה מתחיל כבר בבוקר בבוקר..."(תנועה של מחר בבוקר עם האצבע) שירים לחופה זה אולי קצת יותר קל כי הם יכולים להרשות לעצמם להיות כלליים יותר. לדעתי: מים מתוקים זה שיר של אהבה רבת שנים ( דוקרת כצור צורבת כעקרב חודרת לעצם כרוח קדים קרה ) - אז אם אתם תקופה ארוכה זה באמת שיר מתאים. מצחיק שמאיר בהתחלה בהתחלה חשב שהוא יתגלגל בסופו של דבר לשיר בחתונות אבל אין לו ממש שירים של חתונה.

אין מה לעשות...../images/Emo77.gif

מזל טוב חמודים.. השיר הכי טוב הוא 'מתחת לשמיים' שמבצע דיויד ברוזה! אבל זו רק דעתי כמובן.. ברכות לכם ובהצלחה. שירז

שיר יפה אבל...

נגמר לו הסוס (לעת עתה לפחות)- בעשור האחרון השמיעו אותו כל-כך הרבה פעמים בכל- כך הרבה אירועים, קומזיצים וכל מקום שיש בו חשד הכי קטן לאיזה קורטוב של רומנטיקה, כך שהוא כבר נשמע כמו איזו מנטרה, וכל גיטריסט מתחיל שרוצה ללכת על בטוח, ינגן את זה ויזכה ברייטינג יחסית גבוה. בקיצור שיר שחטף את חיידק ה O.M. או בשמו המלא OVER-MAINSTREAMUS, אז תנו לו לנוח. שיר חתונה? אולי באמת "מים מתוקים"

yossnet1

New member
מימתוקים?../images/Emo178.gif../images/Emo42.gif

מסכים איתך שמתחת לשמיים התנחל במיין סטרים ולא מסכים להתפנות. מימתוקים? כבד מדי לחופה. הם רק מתחילים ת'זוגיות וכבר מדבריות, קוצים וחוסר התמסרות? לא נראה לי שכלה רוצה לצאת מהחופה ולשמוע שהיא ארץ מדבר. זה באמת מתאים למערכת יחסים שעברה כבר כברת דרך( כמו שאמר אניאוהבליאור), שם זה מקבל משמעויות אחרות של הערכה וכבוד.

לדעתי "מודה אני"

שיר אהבה ענק.... שיר של שלמות, כנות, תקווה לעתיד טוב ומאושר מעין שיר מלאכי או נבואתי... זאת דעתי אם להתאמץ ככה ולחשוב על עוד שיר אז אני לא יכול לומר שאני לא מושפע מהאזנה ייתרה ל DVD של מאיר ולהמליץ על "לא תתפוס אותי" שהוא שיר לא פחות קסום... בתור חייל יכולתי להמליץ

מסכים

וחוזר בי- לא שיר חופה כמו שיר להקדיש לכלתך. האם באמת יש שיר של מאיר שמתאים לחופה, או שמא יש לחפש במקומות אחרים במוזיקה הישראלית ובמוזיקה בכלל? כי בשיחה בין אחד לאחד( אחת), מאיר לוקח ללא עוררין, אבל מה לגבי "הצגה לראווה" של האהבה? שירים לקהל גדול? יש כזה?

melancholy man

New member
משהו שמאיר היה אוהב

lay lady lay שך דילן. לא של אריאל, אבל נדמה לי שאםם היית שואלת את מאיר אריאל זה מה שהוא היה בוחר

למעלה