שיר ליום- And I love her

Another Girl

New member
שיר ליום- And I love her

ראה אור בהוצאות הבאות: And I love her/If I fell(סינגל)-ב-20 ביולי 1964.(US) Something New-ב-20 ביולי 1964.(UK) A Hard Day's Night - ב-26 ביוני (US) וה-10 ביולי (UK) 1964. Extracts From the Film A Hard Day's Night -ב-4 בנובמבר 1964 (UK).
הוקלט בתאריכים: ה-25 וה-27 בפברואר 1964.הטייק הנבחר: 21. אורך השיר: 2:28.
שיר אהבה מרטיט זה נכתב ע"י פול על ג'יין אשר, חברתו, זמן קצר לאחר שעברו להתגורר יחד בביתה. מיותר לציין שהיחסים היו מצויינים אז...
המילים... ומכיוון שבאופן מפתיע לא הצלחתי למצוא עוד פרטי טריוויה על השיר, מה שנשאר לכם לעשות זה להוסיף משלכם...וכמובן לדרג.
כאן אני חלוקה עם עצמי... מצד אחד, זה באמת שיר מרגש ופשוט יפה, הגיטרה כאן עושה את הכל כמעט..אבל עם זאת,יש לי אלרגיה לקיטש...לכן יסתפק הנ"ל ב-4.5

Silly LoveSong

New member
5+ בהחלט שיר מרטיט לב!

ואחד משירי האהבה הכי יפים של הביטלס (לדעתי). מילים מקסימות, מנגינה יפה.. קולו המתוק של פול....

nowhere woman

New member
אמממ

בהתחלה הייתי מאוהבת בשיר הזה אבל הוא באמת קיטשי ונמאס מהר, עדיין אני מחשיבה אותו לשיר מקסים, הציון שאני נותנת לו נמצא איפשהו בין 4 ל-5.

The Mad Hatter

New member
4

איך אפשר לתת לשיר של הביטלס 1.5 בגלל הקיטשיות שלו? זה לא פוסל אוטומטית ציון של מעל 3 לשלושה רבעים מהשירים של הביטלס? P: בכל מקרה, אני מאד אוהבת את הקיטשיות של השיר (למרות שהיא פחות בולטת מאשר בשירים אחרים מהתקופה הזו שלהם). אני מאד אוהבת את הלחן ו...לא שמעתי אותו הרבה זמן. אולי זה זמן לחזור אליו?

מאור 87

New member
תראי..

אל תשכחי שזה קנה מידה של הביטלס.. אם היית נותנת לי שיר של בריטני ייתכן והוא היה מקבל -4..

מאור 87

New member
אמרתי שבריטני הייתה מקבלת מינוס 4..

אם לא הבנת..
אה, ו'תחדש על החתימה..

גרמה

New member
4

שיר יפה ונחמד...שכיף לשמוע אני באופן אישי אוהב את הסולו גיטרה הנוגה.

למעלה