שיר ליום-Everybody's Got Something

Another Girl

New member
שיר ליום-Everybody's Got Something

...To Hide Except Me And My Monkey
ראה אור ב: The Beatles(האלבום הלבן) ב-22 בנובמבר (UK) וב-25 בנובמבר (US), שנת 1968.
הוקלט ב- 26 וה-26 ביוני,ה-1 וה-23 ביולי, 1968. הטייק הנבחר: 12. אורך השיר: 2:24 דקות.
שמו המקורי-Come on,Come on.(לא בטוח)
יש כמה סברות בנוגע ל"זהות" הקוף: יש אומרים שהוא יוקו, יש אומרים שהוא המהרישי יוגי, ויש אומרים שזה בכלל רמז להרואין.
החזרות לשיר החלו בביתו של ג'ורג' באשר, ב- 20 במאי 1968. את ההקלטה הזו ניתן למצוא ב"The 1968 Demos" וב- "Unsurpassed Demos".
המילים. אוהבת את השיר. יש לו קצב טוב, הוא פשוט ועם זאת "פיקנטי" כזה. הייתי מדרגת אותו בין 4 ל-4.5...

גרמה

New member
15..!!

מבחינתי ככה צריך לעשות שיר קיצבי... אני פשוט מת עליו... זה ה-שיר שלי בזמן האחרון... אני מת על הברייק שיש שם..ואז על הקטע של הבס. בכל אופן, שיר שאתה חייב לזוז איתו. הפעמון הזה ברקע פשוט ענק. ובכלל שם השיר..וכל הפואנטה שלו (שלדעתי אין ממש) גאוניים. תנו לי בראש! come on! come on!

דקלה9

New member
5- שיר נהדר ../images/Emo127.gif

אני אוהבת את השיר הזה מאוד, אבל אני מכירה לפחות מעריץ ותיק אחד שמתעב את השיר הזה... זה מעניין לשמוע איזה שירים מעריצים לא אוהבים ... אני באופן אישי לא סובלת את Wild Honey Pie ואת Can't buy me love, אבל זאת אני...

דקלה!

שוב אנחנו זהות.... גם אני לא מחבבת במיוחד את Can't Buy Me Love , על אף שהוא היה להיט היסטרי והפך לאחד משיריהם המפורסמים.

SmallVille Girl

New member
מה??????

איך אפשר לא לאהב את cant buy me love זה שיר ענק !!! וקצבי ! שרק התחלתי להכיר את הביטלס שמעתי אותו כל הזמן !!!!

למעלה