שיר ליום I Want You

ביטלמן

New member
שיר ליום I Want You

(She So Heavey) החלטתי לקחת על עצמי את האחריות על שיר ליום ביום ובחרתי בשיר הזה. השיר ראה אור באלבום אביי רואד ונכתב (עם אינני טועה) ע"י ג'ון לנון את השיר אני מאוד אוהב אני אתן לו:5 אחד השירי הבלוז הטובים ביותר של הלהקה עם לא הטוב ביותר.

The Mad Hatter

New member
5

שיר יפה. אני זוכרת שהייתי בטיול משפחתי-שמעתי את הדיסק "אבי רואד" במכונית. בשלב מסוים אחי הקטן (11) ביקש לשמוע את הדיסק שלי. אחר-כך הוא סיפר לי שהוא אהב את השיר הזה, שזה דבר מוזר לשמוע מפיו של ילד שאוהב מוזיקת כוכב-נולד שכזו. הופתעתי לטובה. :)

4.5

אכן שיר ענק, אבל הפעם לא היה מישהו שיגיד להם "די, סטופ, העברתם את הפואנטה", והשיר נמשך קצת יותר ממה שהוא היה צריך, לדעתי.

Another Girl

New member
5

קודם כל מדובר בבלוז יפה,שקט ועוצמתי.השיר בכלל לא ארוך מדי...זה לדעתי כל הקסם שבו-איך שהוא מכניס אותך למין "טראנס" כזה של הגיטרה(שאגב,הוא קטע יפהפה שהלוואי והיה נמשך לעד...) ומשם,כשכבר "נכנסת לזה",זה מפסיק פתאום ועובר ל-Here comes the sun... מדהים.

Another Girl

New member
פרטים טכניים

כותב עיקרי: ג'ון.
ראה אור בAbbey Road ב-26 בספטמבר (UK) וב-1 באוקטובר (US) שנת 1969.
הוקלט בתאריכים: 29 לינואר,22 בפברואר,18 ו-20 באפריל,8 ו-11 באוגוסט. הטייק הנבחר: 9,20 ו-32. אורך השיר: 7:44 דקות.
נכתב כשיר אהבה ליוקו. הבזבוז...
בהרצאה שנושאה היה "banalities of pop music" הוקראו מילות השיר כדוגמה... ג'ון זעם,מן הסתם, שכן חש שהפשטות הלירית של השירית היא שהופכת אותו לשווה לשירים כמו I am the walrus,למשל.
המילים...

למעלה