שיר ליום -lucy in the sky...
|*

i love lucy

New member
שיר ליום -lucy in the sky...../images/Emo29.gif|*

החלטתי לקחת על עצמי אותו היום! נקווה שתסלחו לי כי אני לא יודעת הרבה עליו.. ואני לא יודעת איפה יש אותו בכככככל המקומות אבל! אני יודעת שיש אותו בסרג'נט פפר האגדי! ואני נותנת לו ציון 5+++ כי הוא נ-ה-ד-ר! עכשיו אתם...

The Mad Hatter

New member
5

הא. אני זוכרת את הפעם הראשונה ששמעתי אותו. זה היה אצל רופאת השיניים שלי, אבל זה היה קאבר מהפסקול של i am sam. חיכיתי בתור שעות והדיסק כל הזמן חזר על עצמו עד שהשיר הזה נתקע לי בראש ולא סבלתי אותו, אז לשמוע אותו בפעם הראשונה בסרג'נט פפר היה טיפה מוזר. (שמעתי לא-מזמן קאבר של אלטון ג'ון. היה די מוזר, אבל ממה שהבבנתי, ג'ון לנון שיתף איתו פעולה בחידוש הזה?) בכל מקרה, שיר גאוני, כמובן. ואין מה להוסיף. ^_^

Another Girl

New member
3.5...והפרטים הטכניים

האמת? בכלל לא מתה על השיר הזה,עשו ממנו יותר ממה שהוא... והנה הפרטים:
ראה אור בהוצאות הבאות: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ב-1 (UK) וב-2 (US)ביוני 1967. כמו כן: ב-1967-1970(האלבום הכחול), ב"Yellow Submarine"-ההוצאה המחודשת ובאנתולוגיה 2. (CD).
הוקלט בתאריכים: 28 לפברואר, 1 ו-2 למרץ 1967. הטייק הנבחר:8. אורך השיר: 3:25 דקות.
יש האומרים (בעצם: רוב העולם אומר) שהשיר נכתב בעקבות חווית סמים(LSD),ליתר דיוק) שג'ון עבר, ועל כך גם ראשי התיבות של שם השיר.
ג'ון, מאידך,הכחיש את השמועה בתקיפות.הוא טען כי ההשראה באה לו מציור שהראה לו בנו ג'וליאן,שהיה אז בגן ילדים, ובו מצוירת חברה לגן של ג'וליאן בשם לוסי או'דונל, מרחפת בשמיים ומוקפת ביהלומים. ג'ון,שמצא את הסיפור מעניין מאוד,חשב עליו הרבה ובסופו של דבר חיבר את השיר. פול תמך בטענה זו.
כמו כן אומרים שלפול היו בבית cellophane flowers ו-newspaper taxis...
עוד השראה הייתה לו מספרו של לואיס קרול 'The Looking Glass' והוא שיבץ מספר דימויים מהספר בשיר.
השראה נוספת שאב מתכנית רדיו בריטית הומוריסטית בשם 'The Goon Show'. שיהיה.

tin ker bell

New member
יש כמה צירופי מילים\מושגים

שלא מובנים לי בשיר הזה: rocking horse pepole-אנשי סוס נדנדה?! או שאני סתם בורה?? newspaper taxis- אין לי מושג. מישהו?

למעלה