שיר לכבוד מני לוי

shayper

New member
שיר לכבוד מני לוי

לאן אתה יוצא בלילה חורף שכזה כל הנשים שלא טעמת כל המקומות שלא תראה אתה שוב שוטה מני לכאב שבחזה חושב אולי פספסתי אבל אתה טועה כי היא כבר כאן היא מחכה לך מזמן אולי אתה לא מבין אולי אתה סתם לא מובן תגיד לי מה יש לך לפש בחוץ שם קר ומעונן האוויר מריח גשם אתה מרגיש פתאום קטן אבל הרוח לא תיקח אותך אתה רוצה לעוף למצוא מה שאין בך וזה מרגיש נוזל בין האצבעות ממך אבל בבית חם והוא שלך כשאתה עצוב אז היא בוכה רד אלינו נתי השמיים לא לך כל הדיבורים האלה בטלויזיה בסוף ישגעו אותך זה נראה כאילו יש להם חיים שהם לא שלך ותמיד שקרים ואכזבות פוטנציאל וציפיות למי בכלל יש סבלנות לחכות יש מיליון שאלות בראש והם צריכות תשובה עכשיו תן לי חתיכה של רגש בעולם ממוחשב כי מה זה משנה בסוף כל הדיבורים שדיברת כי מה זה משנה בסוף כל המחשבות שחשבת כל מה שתיקח איתך זה רק הטוב שטעמת כל מה שיזכרו ממך זה רק הטוב שהשארת מני עוד שואל אבל לא יודע שהוא כבר מצא תעצור לרגע תקשיב מה הנשמה רוצה רוץ אליה מני הלב לוקח אותך אליה מה שאתה קוצר בסוף זה מה שאתה זורע....

אור בת 18

New member
כפרה עליך אתה כתבת את זה?

אוף איך אני עצובה בגלל מה שקורה למני לוי ואני עוד אוהדת גם של מכבי תל אביב. אמן והכל יסתדר איתו בסוף :(

shayper

New member
לא אני כתבתי

השיר הזה הוא של מוקי קוראים לו רוץ נתי רוץ אבל שיניתי את נתי למני כי זה מתאים ואם תשימי לב אז באחד הבתים בטעות לא שיניתי למני אז זה נשאר נתי... בכל זאת זה אחלה שיר ומני אחי... תהיה בריא

shayper

New member
אני אוהד בית"ר

יש לי משהו להגיד... אני אוהד בית"ר ירושלים ואני הייתי במשחק ולא יודע למה אבל משריקת הפתיחה הסתכלתי על מני לוי... כי אני אוהב לראות שחקנים צעירים משחקים בערך בגיל שלי וגם על אלי ביטון הסתכלתי אבל בעיקר על מני לוי ובאותה דקה מפורסמת הסתכלתי עליו וראיתי שהוא נופל אז צחקתי לרגע עם החברים שלי כי חשבנו שהוא התחלק ונפל על מיכאלנקו (שחקן של בית"ר) ואז שמיכאלנקו הרים את היד חשבנו שהוא דרך עליו או משהו כזה ואז רצו כולם ומהרגע שראינו את כולם רצים מישהו צעק מהמגרש שהוא איבד את ההכרה... את לא תאמיני לי אבל אני והחברים שלי צעקנו לו מני לוי, מני לוי... וכל הקהל של בית"ר הצטרף אלינו... בסוף שהלכנו הביתה ראינו בטלויזיה והיינו המומים ששמענו שהוא במצב קריטי אז מה המוסר הסכל?... בטח את שואלת מה? אז אני יגיד לך... אין מוסר הסכל פשוט לא ידעתי איך לסיים את המכתב אז ביי לך ולכולם מSHAYPER או שי איך שתרצו...

אור בת 18

New member
אה אוהד בייתר...

וכן אני דווקא מאמינה כי שמעתי ת´קהל שר מני לו מני לוי והייתם אחלה בקטע הזה, באמת... אתה בן 21 אתה? וואי הרגת אותי עם הקטע של המוסר השכל חיחיחי :)

shayper

New member
לא אני לא בן 21

אני בן 19 אבל זה קרוב... ת´חלס את יודעת מה אני הייתי רוצה... דבר ראשון שמני יחלים.. ודבר שני זה שסלים טועמה מהפועל תל אביב היה מחליף אותו במצב... אני יודע שאוהדי הפועל תל אביב ברגע זה מחפשים את הכתובת שלי להרוג אותי אבל זה המצב.... בדבר הבא אני בטוח שכולם מסכימים איתי (חוץ מאוהדי בני סכנין, אחי נצרת, כפר קנא.. ולא לשכוח את הפועל תל אביב) וזה שלא צריך קבוצות ערביות בליגות שלנו... למה????? (משה המנהל): מכוון שהחברה הערבית אינה מכירה בתרבות העם היהודי ואינה יכולה לאפשר להם לשחק במצבים של מתח או שהקבוצה היהודית מובילה.. ועכשיו ברצינות... תארו לכם מה קורה שדוגמא... בית"ר או מכבי תל אביב וחיפה, ראשלצ, הרצליה וכאלה יבואו לעיר ערבית כמו סכנין או משהו כזה... אחים שלי יהיה רצח... כמובן שבמקרה של בית"ר מי שירצח יהיו הערבים... אבל זה לא הקטע... צריך לדאוג גם לקבוצות האחרות... לא צריך להעסיק ערבים בליגה בשום אופן... אבל אם הם מתעקשים אפשר לסדר להם איזה משרה בכדורגל בתפקיד המנקה של היציעים אחרי משחק... אבל שחקנים ואוהדים בטח שלא צריך... מקווה שלא יתנפלו עליי כל הערבים.. ולאלה שחיפשו אותי מהפועל תל אביב אני גר בחיפה אתם מוזמנים אלי לאכול משהו על האש ואז נרד למטה ונשבור כמה ראשים... אז אחים שלי (ואחותי) שיהיה לכם (ולך) יום ושבוע וחודש ושנה ויובל טוב!!! נתראה פעם הבאה ינעל העולם של העולם שלי...

shayper

New member
הבהרה

במשפט שכתבי בהודעה הקודמת ש "במקרה של בית"ר מי שירצח יהיו הערבים" התכוונתי שהאוהדים של בית"ר יזיינו את הערבים ולא ההיפך... אז אני מקווה שמנעתי אי הבנות ואינעימות ואי סדר ואי החלומות ואי אפשר ואי תמר ואי נפלציה ואי נטואיציה ומה קרה לי נהייתי מפגר.. אז לפני שאני משתגע אני ילך ביי אחים שלי ואחותי

דודו21

New member
איזה גול פנטסטי../images/Emo86.gif

הוא הביא לי היום- אתה מלאך מושיע כשאנחנו בצרות ואין כבר שום תקווה עוד, אתה ורק אתה, תמיד תמיד מופיע. הקהל כולו מודה, מריע עד אין גמר. כן, הקהל כולו מודה לך בזמר. איזה איזה פלא, כן, אתה הכי גדול. איזה איזה פלא, בוא ותן לנו עוד גול. איזה כדורגל, כן אתה גדול גדול יאללה עוד ועוד גול

shayper

New member
תגיד זה שיר או הספד?

מה זה הדבר הזה... אחי הקטן כבר שלא יודע לדבר ממציא מילים יותר יפות ועם קשר.. אחי למה אתה הורס לעצמך את התדמית... זה לא שיר זה אשכרה מבוא להלוויה...

למעלה