שיר לסוף שבוע

DeepThoughts

New member
שיר לסוף שבוע

כי רציתי לעשות על גלויה וכי התחלנו לדבר עליו בשרשור השני גלויה בטופ 10 שלכם? איפה שמעתם לראשונה? איפה אוהבים לשמוע? ציטוט אהוב אוהבים את הגירסה של דיסק הבונוס מפסטיבל הפסנתר? על מה השיר הזה מדבר לעזאזל

DeepThoughts

New member
גלויה

כן ב top 10 איפה שמעתי לראשונה: סיפור מצחיק קצת דפוק: הורדתי מהאימיול לפני שנה וחצי או שנתיים והקובץ היה קטוע, אבל כמובן שלא ידעתי את זה. היו חסרים בו שני הבתים האחרונים והפזמון האחרון ואז כששמעתי מהדיסק, לא הבתי למה פתאום אני שומעת משהו שאני לא מכירה.. בקיצור.. אבל אהבתי את השיר מההתחלה למרות שהוא היה בעצם רק חצי שיר.. ציטוט אהוב כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך לא מבקש אבל תמיד מקבל כמה קלות ורגועות התנועות שלך תראי כמה שריר אני מפעיל במחווה אחת קטנה אלייך אני אוהבת את הבית הזה כי הוא פתאום כאילו יוצא מהלחן הרגיל ויש בו טוויסט, אני אוהבת שהיא שרה אותו בלי ליווי כלים בעצם ואני אוהבת את ההתחננות הזאת של תני לי לבוא איתך הביתהההההה והתשובה שלי היא : בשמחה.. פסטיבל הפסנתר: לא, לא משהו מיוחד אני לא יודעת על מה השיר הזה מדבר. מה ז"א קרוב כמו מחט רחוק כמו גלויה? ולמה הוא בגוף שלישי

אני...

מאוד אוהבת את השיר, יש בו מתח מדהים. לא מכירה את הגרסה של פסטיבל הפסנתר:( (יצא שקניתי את עיניים זרות הרגיל, במחיר שהייתי יכולה לקנות את המהדורה המיוחדת בחנות נורמלית יותר. פשוט עשיתי את זה בספונטאניות ובפזיזות, בלי לבדוק דברים). יש לי הרגשה שהשיר מדבר על משהו לא טוב... אולי אונס ("...סכין כהה...", "...גורלית ויחידה כל מילה שנאמרה..." - נשמע שלילי מאוד).

califia

New member
גלויה בדבש

לא. לא זוכרת. אולי בהופעה באגנס. התעלפתי מהסיגריות. באף מקום. טוב, בבארים של סטרייטים עם החברות שלי בדאבל דייט כדי שאני אזכור לגרור את עצמי למינרווה. ולהתרחק מהבוצ'ות. ..."אני רואה לך דרך העור..." אני מודה שאני לא אספנית משפטי ערסים כפייתית, אבל זה לוקח אין לי אותה דהא! על בחורה שחושבת שהיא סטרייטית וסתובבת עם סטרייטים, שחלקם עם סכינים, וחלקם אנשי רנטגן רדיואקטיביים שרואים דרך העור, וחלקם מדברים קרוב מדי לצואר,וחלקם בקטע של מחטים,בלאד פליי רולז, וחלק מהמרים כפיתיים,או לא, וחלקם עושים לילה לבן, וחלק שחור, לא שיש לי מושג מה זה ואיך זה משפיע על המוח, אנחנו הלסביות ניזונות מתה קמומיל. כן, גם פתחים נסגרים ונפתחים, עם הרבה טקס בישבן, וכמה שושואיסטים ואיזה מתמטיקאי תועה, וטוראט, איך שכחתי טוראט. וסיגריות. בחס סיגריות זה מגעיל אותי. כשתעשו את הקול שקורא לי, תגידו לי. היתה לי תובנה, זה שיר על ויפסנה.

למעלה